VELUX Rolluiken en Buitenzonweringen

VELUX Rolluiken en Buitenzonweringen zorgen voor warmte – en licht-wering, tevens is het inbraakveiliger. De VELUX rolluiken zorgen nagenoeg voor complete verduistering zodat je dus na een nachtdienst ook heerlijk overdag in volledige duisternis kunt slapen.

Het rolluik bijvoorbeeld verhoogt de bescherming op zonnige dagen tegen oncomfortabele warmteverhoging. De binnenzijde van de aluminium lamellen is bedekt met speciale coating, die de binnenkomende warmte beperkt. Het rolluik zit aan de buitenkant van het raam. Tevens zijn er een aantal bedieningsmogelijkheden die wel afhangen van het soort rolluik/buitenzonwering.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

MHL MML MSL VELUX handbediend, elektrisch en op zonne-energie
VELUX Rolluik

VELUX Rolluiken

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX-verduisterende-buitenzonwering-SSS-zonne-energie

VELUX Verduisterende buitenzonwering

klik hier voor diverse maten en prijzen

MHL handbediend VELUX buitenzonwering-5060

VELUX Buitenzonwering

klik hier voor diverse maten en prijzen

Tot slot

Wil je graag zelf een rolluik of buitenzonwering plaatsen….dat kan. Bestel dan via onze webshop de juiste maat en je kunt aan de slag. Wil je graag een verduisterend rolgordijn laten plaatsen, dan ben je bij Dakramennerderland ook aan het juiste adres! Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1