Badkamerraam:

Wilt u een Badkamerraam om zo de badkamer beter te kunnen ventileren? Dakramen zorgen voor meer daglicht en ventilatie op uw badkamer en geven u daarmee meer woongenot.
Dakramennederland biedt u vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld VELUX dakramen en dakraamdecoratie.
Wilt u een dakraam vervangen of juist nieuw VELUX dakraam laten plaatsen? Bij Dakramennederland.nl zit u goed, want wij bieden goede kwaliteit dakramen en dakraamdecoratie en wij zijn erkend montagepartners van VELUX en FAKRO goed stuk werk af te leveren. U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen!

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

In uw badkamer kunt u het beste onderhoudsarme dakramen laten plaatsen, daar zit bij de VELUX dakramen namelijk een kunststof laagje omheen en dat beschermd tegen vocht. Daarnaast hoeft u er alleen een doek langs te halen om dit af te nemen en uiteraard de buitenkant te onderhouden door het vuil uit de goten te halen.

Montagekwaliteit wint altijd!
badkamer5   badkamer4

Als dakramenspecialist.

Wij zijn montagepartner van VELUX en FAKRO en daardoor volgen wij ieder jaar weer de trainingen bij deze bedrijven zelf.
Dus bent u op zoek naar een zolderraam of bijvoorbeeld een badkamerraam? Kijk dan eens rond op onze site voor veel informatie over dakramen.
Zoekt u een jaloezie of juist naar dakraam verduistering van uw badkamer? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld jaloezieën die wij u bieden op onze webshop.
Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Ook is het mogelijk om de reeds door u aangekochte daglichtproducten vakkundig te laten monteren door Dakramennederland.nl.

Wij zijn met dakramen werkzaam in en rondom Zutphen – Deventer – Apeldoorn- Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland – Overijssel – Geheel Nederland. Kwaliteit dakramen en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland daardoor kunt u er zeker van zijn dat uw dakraam vakkundig gemonteerd wordt en alles netjes afgewerkt en opgeruimd achter gelaten wordt.

Voordelen van Dakramennederland:

  • Wij leveren uitsluitend A-Kwaliteit dakramen
  • Montage partner van alle producten van VELUX en FAKRO
  • Dakramennederland geeft altijd een passend advies
  • Montage volgens de richtlijnen van de fabrikanten
  • Dakramennederland draagt het Kwaliteitsvakman keurmerk
  • Geen voorrijkosten binnen een straal van 15km
  • Wij leveren bezemschoon op en voeren het afval voor u af
  • Bij onze offerte heeft u geen verrassingen achteraf
  • VCA Gecertificeerd

afbeelding keurmerkVCA-gecertificeerd Martin de Beus Bouw en Verbouw - Dakramennederland

Kijk u ook eens rond op onze webshop, waarbij u de decoratieproducten thuis gestuurd kunt krijgen om deze vervolgens zelf te kunnen monteren.

Webshop Dakramennederland

Dakramennederland, voor als u goed en vakkundig advies nodig heeft.

Dakramennederland
Dakramennederlandshop

K.v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
0575-542983 / 06-42812803

Showroom op afspraak:
Enkweg 1B
7251EV Vorden

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1