Badkamerraam:

Wil je een Badkamerraam om zo de badkamer beter te kunnen ventileren? Dakramen zorgen voor meer daglicht en ventilatie op elke badkamer en geven daarmee meer woongenot. Badkamers zijn vochtige ruimtes, waarbij je graag goed wilt ventileren en juist zoveel mogelijk onderhoudsarm wilt hebben. De kunststof dakramen zijn hiervoor een fijne en goede oplossing.
In de badkamer kun je dus het beste onderhoudsarme dakramen laten plaatsen. Bij VELUX onderhoudsarme dakramen zit er een kunststof laagje om een houten kern heen en dat beschermd goed tegen vocht in bijvoorbeeld een badkamer. De VELUX dakramen kun je dan ook juist in de badkamer altijd op de ventilatiestand zetten waardoor vocht sneller weg kan. Daarnaast hoef je er alleen een doek langs te halen om dit af te nemen en uiteraard de buitenkant te onderhouden door het vuil uit de goten te halen.

Voor de meeste dakramen zijn de volgende bedieningsmogelijkheden:

 • Handbediend
 • Elektrisch
 • Zonne-energie

VELUX  dakramen zijn in meerdere glassoorten mogelijk voor een badkamerraam, echter kan het zijn dat niet elke glassoort mogelijk is voor dat type dakraam wat voor jouw het fijnste, gunstigste of beste is. Bekijk hier de glassoorten van VELUX.

Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn.
VELUX dakraam met jaloezie als badkamerraam   VELUX tuimeldakraam als badkamerraam

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Dakramennederland VELUX montagepartner van het jaar 2019

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt voor een badkamerraam of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft.

Als dakramenspecialist.

Wij zijn montagepartner van VELUX en FAKRO en daardoor volgen wij ieder jaar weer de trainingen bij deze bedrijven zelf.
Dus ben je op zoek naar een zolderraam of bijvoorbeeld een badkamerraam? Kijk dan eens rond op onze site voor veel informatie over dakramen.
Zoek je een jaloezie of juist naar dakraam verduistering van uw badkamer? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld jaloezieën die wij u bieden op onze webshop.
Wij als dakramenspecialist bieden de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Ook is het mogelijk om de reeds aangekochte daglichtproducten vakkundig te laten monteren door Dakramennederland.nl.

Wij zijn met dakramen werkzaam in en rondom Zutphen – Deventer – Apeldoorn- Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland – Overijssel – Geheel Nederland. Kwaliteit dakramen en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland daardoor kun je er zeker van zijn dat elk dakraam vakkundig gemonteerd wordt en alles netjes afgewerkt en opgeruimd achter gelaten wordt.

Offerte prijzen voor plaatsing van een dakraam als badkamerraam zijn bij Dakramennederland inclusief:

 • Dakraam
 • Gootstuk voor pannendak
 • Waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval
 • Montage
 • BTW

Tenzij anders vermeldt.
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tot 15km geen reiskosten en buiten 15km € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient je als klant zelf te verzorgen.
Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
Elektra, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

6 Goede redenen om een dakraam als badkamerraam in jouw dak te willen.

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

afbeelding keurmerkVCA-gecertificeerd Martin de Beus Bouw en Verbouw - Dakramennederland

Kijk u ook eens rond op onze webshop, waarbij u de decoratieproducten thuis gestuurd kunt krijgen om deze vervolgens zelf te kunnen monteren.

Webshop Dakramennederland

Dakramennederland biedt  vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld VELUX dakramen en dakraamdecoratie.
Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw VELUX dakraam laten plaatsen?
Bij Dakramennederland.nl zit je goed, want wij bieden goede kwaliteit dakramen en dakraamdecoratie en wij zijn erkend montagepartners van VELUX en FAKRO goed stuk werk af te leveren. Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen!

Tot slot

Wil je een badkamerraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1