Aanzicht Showroom Dakramennederland

Bent u ook nieuwsgierig naar onze showroom?

Bent u ook nieuwsgierig naar onze showroom?

Wilt u graag eens in het echt zien hoe een dakraam werkt? Of juist hoe een verduisterend rolgordijn er uit ziet, zodat u teleurstellingen voorkomt in kleur of juist in soort decoratie?
Wij vragen u nog heeeeel even geduld, want wij zijn op dit moment nog volop bezig met het verbouwen van een loods tot een nieuwe Showroom in Vorden. Daar kunt u, zoals het er nu uit ziet, vanaf mei 2019 terecht voor alles op het gebied van dakramen en dakraamdecoratie. Wij werken alleen op afspraak, zodat we de tijd voor u hebben, ook voor alleen informatie of het bekijken van dakramen, dakraamdecoratie of manier van afwerken. U bent dan van harte welkom!! Bel voor een afspraak: 06-42812803 of mail ons voor een afspraak.

Behalve dat wij vakkundig dakramen en dakraamdecoratie plaatsen besteden wij ook veel aandacht aan adviseren. Zo kijken wij eerst naar de bouwkundige constructie van het dak en de afmetingen. Door dan te kiezen voor een groot of wat kleiner dakraam en de mogelijkheden hiervan krijg u het juiste advies voor uw eigen situatie.
Hieronder even een kleine indruk van onze verbouwing tot Showroom:

  

  

Waarom juist via Dakramennederland een dakraam op uw zolder?

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dakramen en dakraamdecoratie. U kunt bij ons terecht voor Dakramen, Dakserre’s, VELUX dakkapellen, baskapellen, dakraamdecoratie, verduisterende rolgordijnen, horren, buitenzonwering, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, veiligheidssloten, bedieningssystemen, onderhoudspakketten maar ook voor verdere accessoires voor dakramen.

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen. Dakraam plaatsen. Dakramen nieuw plaatsen of vervangen. dakramen specialist Martin de Beus van Dakramennederland is montagepartner van VELUX, Fakro en Roto

De beste reclame is nog steeds goed advies, je afspraken nakomen, service bieden en een goed stuk werk af te leveren. U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.
Dakramennederland.nl 0642812803 / 0575542983 l info@dakramennederland.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1