Certificaten VCA, VELUX, FAKRO en Kwaliteitsvakman:

Certificaten is een must in elke branche en in de dakramenwereld is kwaliteit en vakmanschap ook zeker noodzakelijk.
Goede kwaliteit van product en kennis, maar ook veilig en gezond werken staat hoog in het vaandel. Wij van Dakramennederland bezitten deze certificaten en zoals hieronder uitgebreid te zien is. Ook blijven wij bij de tijd met de kennis over nieuwe producten en veranderingen in de dakramen. Certificaten zoals VCA, VELUX, FAKRO en Kwaliteitsvakman zijn van essentieel belang om er voor te zorgen dat je je vakmanschap kunt tonen en deze kwaliteiten bezit.

Certificaten VCA, VELUX, FAKRO en Kwaliteitsvakman:

VCA certificaat:

Wat is nu VCA:
De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Waarom?
U als opdrachtgever wil dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen wij als Dakramennederland voldoen.

Wat houdt VOL-VCA in?
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Erkend Kwaliteitsvakman:

VELUX:

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Sinds 2013 heeft VELUX hiervoor deze logo’s in het leven geroepen voor de VELUX montagepartner.

VELUX Training 2020 Dakramennederland
VELUX Certificaten vanaf 2007:
Als dakramenspecialist zijn wij VELUX montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij VELUX.
Dus bent u op zoek naar een zolderraam, rolgordijn of juist naar dakraam verduistering van uw zolder!!!  Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij u bieden.
VELUX decoratie is van goede kwaliteit van een betrouwbaar merk. VELUX geeft 3 jaar garantie op decoratie en 10 jaar op de dakramen.
Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie.

     

FAKRO Certificaten:

Wet Private Kwaliteitsborging:

Private kwaliteitsborging is een samenhangend stelsel van kwaliteitseisen en -procedures waarmee marktpartijen kunnen aantonen dat zij kwaliteit leveren en dus bij oplevering een bepaald kwaliteitsniveau heeft. Het kwaliteitsniveau is gerelateerd aan de bouwtechnische voorschriften van het Bouwbesluit.
Het is de bedoeling het nieuwe stelsel vanaf 2018 stapsgewijs in te voeren.

Kijkt u ook eens even rond op onze webshop.

Webshop Dakramennederland

UA-64351266-1