Dakraam decoratie/accessoires

Als specialist op het gebied van dakramen kunnen we bij Dakramennederland ook dakraam accessoires leveren. Wij hebben een breed en divers aanbod aan dakraam accessoires en dakraam decoratie. Deze kunnen perfect worden afgestemd op ieder kamertype. Zo kun je in de zomer na bijvoorbeeld een nachtdienst ook overdag heerlijk in het donker slapen door verduisterende rolgordijnen en buitenzonwering of rolluiken. Ook kun je bijvoorbeeld de kinderkamer voorzien van een leuk rolgordijn met een kinderprint. We hebben vele mogelijkheden op onze site staan. De nieuwste printjes en design rolgordijnen van de leveranciers staan bij ons op de site. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je juist meer informatie ontvangen? Neem gerust eens contact met ons op om verder te informeren.

Er vele mogelijkheden voor VELUX decoratie/accessoires. Rolluiken van VELUX zorgen bijvoorbeeld voor volledige duisternis overdag, zodat je na een nachtdienst ook heerlijk donker kunt slapen. Daarnaast is een goede energiebalans erg belangrijk in elke ruimte, waarbij je de dakramen ook altijd op de ventilatiestand kunt zetten zodat je frisse luncht in de ruimte krijgt. VELUX kan hierin dus zeker het verschil maken. Voor een dakraam van VELUX en bijpassende accessoires moet je bij ons van Dakramennederland zijn, want wij bieden de oplossing op het gebied van VELUX dakramen.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

VELUX accessoires voor alle VELUX dakramen
VELUX verduisterend rolgordijn donker Zwart-Grijs

Verduisterend rolgordijn

klik hier voor maten en prijzen

Plissé gordijn van VELUX

Plissé gordijn

klik hier voor maten en prijzen

VELUX lichtdimmend plisse gordijn

Lichtdoorlatend plissé gordijn

klik hier voor maten en prijzen

VELUX Jaloezie dakraamdecoratie

Jaloezieën

klik hier voor maten en prijzen

VELUX hor insectenwering

Horren

klik hier voor maten en prijzen

4161 Grijs VELUX Lichtdoorlatend rolgordijn

Rolgordijn Lichtdoorlatend

klik hier voor maten en prijzen

4576 Licht Blauw + 1016 wit plissé VELUX verduisterend rolgordijn + plissé VELUX DFD

Verduisterend rolgordijn met plisse DFD

klik hier voor maten en prijzen

Diverse soorten dakraam accessoires verkrijgbaar

Dakraamnederland kan dakramen nieuw plaatsen of vervangen. Voor elk VELUX of FAKRO dakraam hebben we dakraam accessoires en decoraties zoals: rolgordijnen, jaloezieën, buitenzonwering, horren, verduisterende rolgordijnen, rolluiken, vouwgordijnen en plissé gordijnen. We hebben voor elk dakraam en elke ruimte een goede oplossing. Heb je al een dakraam maar wil je nog graag een verduisterend rolgordijn? Ook geen probleem, wij kunnen de vele dakraamaccessoires voor je leveren en plaatsen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Voor jouw wensen op dakramen en decoratie gebied een passende oplossing.

Verduisterende rolgordijnen van Frozen
Cars verduisterend rolgordijn VELUX
Winnie the Pooh verduisterend rolgordijn VELUX

Tot slot

Wil je graag mooie verduisterende rolgordijnen of juist een jaloezie in jouw VELUX dakraam? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1