Velux decoratie

Klik op de afbeelding voor de vele mogelijkheden

Fakro decoratie

Klik op de afbeelding voor de vele mogelijkheden

Diverse soorten dakraam accessoires verkrijgbaar

Dakraam Nederland kan dakramen nieuw plaatsen of vervangen. Voor elk Velux, Fakro of Roto hebben we dakraam accessoires en decoraties: rolgordijnen, jaloezieen, buitenzonwering, horren, verduisterende rolgordijnen, rolluiken, vouwgordijnen en plissegordijnen. We hebben voor elk dakraam en elke ruimte een goede oplossing. Heeft u al een dakraam maar wilt u nog graag een verduisterend rolgordijn? Ook geen probleem, wij kunnen de vele dakraamaccessoires voor u leveren en plaatsen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Voor uw wensen op dakramen gebied een passende oplossing.

Dakraam accessoires kopen bij Dakramen Nederland

De prijzen voor deze accessoires gelden in combinatie met plaatsing van een dakvenster (de plaatsing is dan gratis, accessoire zelf niet). Voor het los plaatsen van een accessoire rekenen wij € 25,00 per accessoire binnen een straal van 15 km vanaf Zutphen. Buiten deze straal rekenen wij € 0,40 per kilometer extra. Wij gaan er dan vanuit dat het dakraam binnen handbereik is, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij een andere prijs geven. Voor een precieze prijsopgave op maat kunt u contact met ons opnemen.

Kiezen voor Dakramen Nederland betekent:

  • Dakraam accessoires van hoge kwaliteit;
  • Accessoires die lang mee zullen gaan;
  • 10 jaar garantie op onze producten en diensten;
  • Veel ervaring;
  • Kennis van zaken;
  • Wij werken altijd zeer veilig;

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar onze dakraam accessoires of wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0575-542983 of 06-42812803. Ook kunt u een bericht sturen per e-mail of door middel van het invullen van het contactformulier op de website. Zou u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Geef dit dan gerust even aan.

UA-64351266-1