Dakraam Deventer

Elk dakraam in Deventer is voor Martin de Beus van Dakramennederland, de dakramenspecialist, echt vakwerk.
Dakramen van VELUX in en om Deventer zorgen voor meer daglicht en ventilatie op elke zolder, daarbij zorgen alle dakramen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.

Wil je nu meer ruimte op de zolder creëren doordat je meer thuiswerkt en graag een eigen plek wilt maar wel veel daglicht en ventilatie zou willen hebben, denk dan eens aan dakramen. Dakramen zijn een vrij eenvoudige manier om de zolder te voorzien van daglicht en goed kunt ventileren. Uiteraard kun je ook gekoppelde dakramen laten plaatsen voor meer licht en ruimte. Ben je dus op zoek naar iemand die een dakraam kan plaatsen in Deventer en die veel ervaring heeft, dan ben je bij Dakramennederland aan het juiste adres. Je kunt dan ook een vrijblijvende offerte aanvragen die geschikt is voor jouw situatie.

Waar de een graag na een nachtdienst overdag wil slapen en de ander een heerlijk fitness zolder heeft of juist een werkplek gecreerd heeft, voor elke situatie is een oplossing in dakramen te bedenken. Voor elk VELUX dakraam is dakraamdecoratie mogelijk, hierin zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld: rolluiken of verduisterende rolgordijnen zorgen voor volledige duisternis overdag.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

Dakraam Deventer

Deventer is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel en het zuidwesten van de gemeente mondt de Schipbeek uit in de IJssel.

Het leveren en plaatsen in Deventer en omgeving gebeurt altijd volgens de voorwaarden van de fabrikant. Goede dakramen en juiste plaatsing daarvan is enorm belangrijk voor het leef comfort.
Voor elk dakraam die vervangen of nieuw geplaatst moet worden in Deventer zijn wij Dakramennederland de oplossing, dakramen specialist Martin de Beus op gebied van VELUX dakramen. Of het nu gaat om het vervangen van dakramen of juist nieuw plaatsen van een dakraam, bij Dakramennederland hebben we altijd de juiste oplossing voor elke situatie op zich.

GGL houten dakraam wit afgelakt

Offerte prijzen voor plaatsing van een dakraam zijn bij Dakramennederland inclusief

 • Dakraam
 • Gootstuk voor pannendak
 • Waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval
 • Montage
 • BTW

Tenzij anders vermeldt.
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient je als klant zelf te verzorgen.
Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
Elektra, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

6 Goede redenen om een dakraam in jouw dak te willen

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor de woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

VELUX Tuimeldakraam kantelt in het midden

Je wilt jouw dakraam van VELUX vervangen voor een nieuw VELUX dakraam, kan dit?

Is jouw dakraam al wat ouder en ben je bang voor lekkage? Elk dakvenster is te vervangen door een VELUX dakvenster. Wel is het zo dat bij de meeste oude VELUX dakvensters deze 1 op 1 te vervangen zijn door de nieuwste generatie VELUX dakvensters. Het 1 op 1 vervangen van de dakvensters zorgt er voor dat de afwerking vaak behouden kan blijven, als deze nog goed intact is en dit door jou gewenst is. Dit komt doordat de renovatie gootstukken aansluiten op de huidige afwerking, aangezien de binnen afwerking nog goed intact is en dit weinig te leiden heeft, is dit een uitstekende oplossing die de extra kosten voor de afweking voorkomt.

Er zijn een paar uitzonderingen in oude VELUX maten waarbij het nieuwe dakvenster niet aansluit op de afwerking waardoor er dan nieuwe afwerking gemaakt moet worden.

Wil je graag weten of jouw VELUX dakvenster 1 op 1 vervangen kan worden? Stuur ons dan een mail met alle gegevens en het typeplaatje van jouw oude dakvenster, dan zorgen wij voor een juist advies en een duidelijk antwoord.

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft.

Dakramennederland VELUX Montagepartner van het jaar 2019

Dakramennederland jouw VELUX montagepartner

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.
Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.
De voordelen van een montagepartner van VELUX:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • Je kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in elke woning
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB

De VELUX dakraamdecoratiemogelijkheden staan op onze webshop vermeldt.
Heb je vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag

Vraag direct een offerte aan

 

 

  Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Adres & Woonplaats (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Foto binnenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Indien mogelijk buitenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Tot slot

  Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

  Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

  UA-64351266-1