Dakraam laten plaatsen in Deventer door een vakman:

Dakraam laten plaatsen in Deventer door een vakman? Wij van Dakramennederland, zijn de merkonafhankelijke dakramenspecialist voor al uw Dakramen in en om Deventer. De vakman Martin de Beus is in deze regio uw dakramenspecialist.

Voor alle Dakramen die vervangen of nieuw geplaatst moet worden in de omgeving van Deventer zijn wij Dakramennederland uw oplossing, dakramen specialist Martin de Beus op gebied van VELUX en FAKRO.
Roto dakramen. Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw      Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw

Invloed van daglicht op de activiteit

De invloed die daglicht heeft op de menselijke activiteit meer en meer duidelijk. Dit resulteert in een interessant aanname als gevolg van onze eigen ervaringen: daglicht heeft een positieve invloed op de activiteit.

Om zoveel mogelijk de invloed van daglicht op de activiteit op een positieve manier te beïnvloeden, is het noodzakelijk dat mensen in contact komen met echte vormen van daglicht. Dit kan uiteraard door veel dakramen te plaatsen. Mensen kunnen naar buiten kijken en daglicht te ervaren. Dit heeft grote positieve invloed op het welzijn van de mens.

De link tussen beschikbaar daglicht in een ruimte en de gezondheid van mensen in die ruimte is inmiddels wel aangetoond. Hoe ver gaat die link eigenlijk? De belangrijkste vier onderzoeksresultaten op een rij:

 1. Daglicht heeft een positief effect op de productiviteit van mensen
 2. Daglicht heeft een positieve invloed op de tevredenheid van mensen
 3. Een voortdurend gebrek aan daglicht veroorzaakt gezondheidsproblemen
 4. Mensen die werken in een ruimte waar daglicht ontbreekt, hebben hogere gehaltes aan stresshormoon in het bloed.

Daglicht speelt dus een essentiële rol in het welbevinden van mensen. Het is het samenspel van een aantal facetten van daglicht die dit bepalen. Meer daglicht geeft een fijner gevoel.

Merken dakramen:

VELUX en FAKRO dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Deze Dakramen zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.

Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor dakramen zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken zorgen voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte. Wij Dakramennederland kijken samen met u voor een passende oplossing.
velux-schalkhaar2     velux-schalkhaar1

10 jaar garantie:

Op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.
Wij van dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van dakramen, dakkapellen, BASkapellen, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

Voordelen Dakramennederland:

 • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.
 • Montage partner van VELUX en FAKRO .
 • Altijd een passend advies.
 • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.
 • Geen voorrijkosten tot 15km.
 • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.
 • Offerte zonder verassingen achteraf.

Kijk ook eens op onze webshop.

Webshop Dakramennederland

Twijfelt u of heeft u vragen over dakramen? Neem dan gerust Contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een offerte aanvraag niet vast aan een aankoop.

Dakramennederland.nl

Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl 

Showroom op afspraak:

Dakramennederland
Enkweg 1B
7251 EV Vorden
 

UA-64351266-1