Dakraam laten plaatsen in Deventer door een vakman:

Dakraam laten plaatsen in Deventer door een vakman? Wij van Dakramennederland, zijn de merkonafhankelijke dakramenspecialist voor al uw Dakramen in en om Deventer. De vakman Martin de Beus is in deze regio uw dakramenspecialist.

Voor alle Dakramen die vervangen of nieuw geplaatst moet worden in de omgeving van Deventer zijn wij Dakramennederland uw oplossing, dakramen specialist Martin de Beus op gebied van Velux, Fakro en Roto.
Roto dakramen. Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw               Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw             Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw

Invloed van daglicht op de activiteit

De invloed die daglicht heeft op de menselijke activiteit meer en meer duidelijk. Dit resulteert in een interessant aanname als gevolg van onze eigen ervaringen: daglicht heeft een positieve invloed op de activiteit.

Om zoveel mogelijk de invloed van daglicht op de activiteit op een positieve manier te beïnvloeden, is het noodzakelijk dat mensen in contact komen met echte vormen van daglicht. Dit kan uiteraard door veel dakramen te plaatsen. Mensen kunnen naar buiten kijken en daglicht te ervaren. Dit heeft grote positieve invloed op het welzijn van de mens.

De link tussen beschikbaar daglicht in een ruimte en de gezondheid van mensen in die ruimte is inmiddels wel aangetoond. Hoe ver gaat die link eigenlijk? De belangrijkste vier onderzoeksresultaten op een rij:

 1. Daglicht heeft een positief effect op de productiviteit van mensen
 2. Daglicht heeft een positieve invloed op de tevredenheid van mensen
 3. Een voortdurend gebrek aan daglicht veroorzaakt gezondheidsproblemen
 4. Mensen die werken in een ruimte waar daglicht ontbreekt, hebben hogere gehaltes aan stresshormoon in het bloed.

Daglicht speelt dus een essentiële rol in het welbevinden van mensen. Het is het samenspel van een aantal facetten van daglicht die dit bepalen. Meer daglicht geeft een fijner gevoel.

Merken dakramen:

Velux, Fakro en Roto dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Alle Dakramen zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.

Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor dakramen zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken zorgen voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte. Wij Dakramennederland kijken samen met u voor een passende oplossing.
velux-schalkhaar2     velux-schalkhaar1

10 jaar garantie:

Op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen-leveren-en monteren een dakraam in Zutphen-Deventer-Apeldoorn– Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland-Overijssel-geheel Nederland.

Twijfelt u of heeft u vragen over dakramen? Neem dan gerust Contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een offerte aanvraag niet vast aan een aankoop.

Bij DakramenNederland:

 • Wij leveren uitsluitend A-Kwaliteit dakramen;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Velux, FAKRO en ROTO;
 • Dakramennederland geeft altijd een passend advies;
 • Montage volgens de richtlijnen van de fabrikanten;
 • Wij dragen het Kwaliteitsvakman keurmerk;
 • Wij zijn specialist in Velux, Fakro en Roto dakramen;
 • En wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15km.
 • Wij leveren bezemschoon op en voeren het afval voor u af.
 • Bij onze offerte heeft u geen verrassingen achteraf.
 • Wij zijn VCA Gecertificeerd.

Kijk ook eens op onze webshop.

Webshop Dakramennederland

UA-64351266-1