Wilt u een dakraam laten plaatsen?

Wilt u een dakraam laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf? Bij uw dakramenspecialist Dakramennederland bent u op het juiste adres voor het leveren en laten plaatsen van een dakraam. Bij ons vindt u namelijk alle dakramen van de allerbeste kwaliteit zoals van de merken VELUX en FAKRO. Dit zijn de meest bekende en toonaangevende merken van topkwaliteit. Onze dakramen in vele soorten en maten bieden een oplossing voor donkere ruimte en ruimtes waarin weinig ventilatie mogelijk is door het gebrek aan ramen. Wij plaatsen graag een dakraam voor u. We zijn VCA-gecertificeerd, dus wat wij doen is compleet veilig.
U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

De prijzen van het laten plaatsen van een dakraam

Onze offerte prijzen zijn inclusief:

 • Dakvenster
 • Gootstuk voor pannendak en waterkerend manchet
 • Dakpannen slijpen indien nodig
 • Montage
 • Afvoeren van het afval

Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij € 0,40 p.km. aan reiskosten bovenop de offerteprijs. De prijzen van bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Daarnaast zijn er geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van asbest houdende materialen en voor het verplaatsen van elektra, de CV-ketel en gas- en waterleidingen. Voor de prijzen voor het aanschaffen van een dakraam kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

Dakraam plaatsen? Nu met 10 jaar garantie

U heeft 10 jaar garantie op onze montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen, leveren, en monteren een dakraam van A-kwaliteit in de buurt van Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle en Lochem. Wilt u meer informatie over de dakramen die wij aanbieden? Bijvoorbeeld over de prijzen van het plaatsen van een VELUX dakraam? Of wilt u graag meer weten over de maten en prijzen van rolgordijnen, horren, jaloezieën, buiten zonwering, rolluiken en verduisterende rolgordijnen? Kijk dan eens rustig rond op onze site en lees meer over de verschillende dakramen, het laten plaatsen van een dakraam en de prijzen.

Wilt u een VELUX dakraam laten plaatsen?

VELUX is één van de meest verkochte dakramen ter wereld. Toch is VELUX niet goedkoop. Wilt u een VELUX dakraam door ons laten plaatsen? Dan kunt u hoge kwaliteit verwachten en een lange levensduur. Wij vinden de isolatiewaarde van een dakraam erg belangrijk. Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies voor een aantrekkelijke prijs. Er is veel mogelijk wat betreft de maten en eventuele raamdecoratie.

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!
U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

Het laten plaatsen van een dakraam van FAKRO

Wilt u liever een FAKRO dakraam door onze vakmannen laten plaatsen? FAKRO is ook een kwalitatief goed merk dat zich focust op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. We leveren bijvoorbeeld het dakraam met een verhoogde tuimel as, waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO kenmerkt zich door een lange levensduur en hoge kwaliteit, met ruime mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Waarom kiezen voor een dakraam van Dakramennederland?

Redenen om te kiezen voor onze professionals van Dakramennederland

Voordelen Dakramennederland:

 • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.
 • Montage partner van VELUX en FAKRO .
 • Altijd een passend advies.
 • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.
 • Geen voorrijkosten tot 15km.
 • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.
 • Offerte zonder verassingen achteraf.

Contact of offerte aanvragen?

Twijfelt u of heeft u vragen over het laten plaatsen van een dakraam? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen. Misschien komen wij binnenkort wel bij u!

Dakramennederland.nl

Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl 

Showroom op afspraak:

Dakramennederland
Enkweg 1B
7251 EV Vorden
 

Kijk ook even op onze webshop voor decoratie van dakramen.

Webshop Dakramennederland

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1