Wilt u een dakraam laten plaatsen?

Wilt u een dakraam van een A-merk laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf?
Bij dakramenspecialist Martin de Beus Dakramennederland bent u op het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk alle dakramen van de allerbeste kwaliteit zoals Velux, Fakro en Roto. Dit zijn de meest bekende en toonaangevende merken van topkwaliteit. Dakramen in vele soorten en maten bieden een oplossing voor donkere ruimte en ruimtes waarin weinig ventilatie mogelijk is door het gebrek aan ramen. Wij plaatsen graag een dakraam voor u. We zijn VCA-gecertificeerd, dus wat wij doen is compleet veilig.

De prijzen van het laten plaatsen van een dakraam

De offerteprijzen voor het plaatsen van een dakraam zijn inclusief:

 • Dakvenster
 • Gootstuk voor pannendak en waterkerend manchet
 • Dakpannen slijpen indien nodig
 • Montage
 • Afvoeren van het afval

Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen. Daarnaast zijn er bij het plaatsen van een dakraam geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van asbest houdende materialen en voor het verplaatsen van elektra, de CV-ketel en gas- en waterleidingen. Voor de prijzen voor het aanschaffen en laten plaatsen van een dakraam kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

10 jaar garantie op een geplaatst dakraam

U heeft 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen, leveren, en monteren een dakraam van A-kwaliteit in de buurt van Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle en Lochem. Wilt u meer informatie over de dakramen die wij aanbieden? Wilt u meer weten over de prijs van bijvoorbeeld een velux dakraam of wilt u meer informatie over de maten en prijzen van rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken en verduisterende rolgordijnen? Kijk dan eens rustig rond op onze site en lees meer over de verschillende dakramen en het laten plaatsen van een dakraam van bijvoorbeeld het merk Velux.

Dakraam Velux

Velux is een van de meest verkocht dakramen ter wereld. Toch is Velux niet goedkoop. Velux levert kwaliteit die een lange levensduur heeft. Velux vindt de isolatiewaarde van een dakraam erg belangrijk. Wij leveren Velux dakvensters in kunststof en in houten versies voor een aantrekkelijke prijs. Er is veel mogelijk wat betreft de maten en eventuele raamdecoratie.

Dakraam Fakro

Fakro is ook een kwalitatief goed merk dat zicht erg richt op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. Bijvoorbeeld het dakraam met de verhoogde tuimel as, waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook Fakro heeft een lange levensduur en hoge kwaliteit. Er zijn vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam Roto

Roto komt uit Duitsland en kent dus ook de Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. Roto staat bekend om zijn zeer lange levensduur en heeft diverse mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Waarom kiezen voor een dakraam van Dakramennederland?

Redenen om uw dakraam te laten plaatsen door Dakramennederland:

 • We leveren uitsluitend dakramen van A-kwaliteit
 • Zijn montagepartner van alle producten van Velux
 • Zijn montagepartner van alle producten van Fakro
 • Zijn montagepartner van alle producten van Roto
 • We geven altijd een passend advies
 • Montage verloopt volgens de richtlijnen van de fabrikanten
 • Rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15km
 • Laten de ruimte bezemschoon achter en voeren het afval af
 • Geen verrassingen achteraf door offerte

Contact of offerte aanvragen?

Twijfelt u of heeft u vragen over dakramen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een aanvraag niet vast aan de aankoop en het plaatsen van een dakraam door Dakramennederland.

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

Roto Montagepartner

UA-64351266-1