Wilt u een dakraam laten plaatsen?

Wilt u een dakraam van een A-merk laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf? Bij ons van dakramenspecialist Dakramennederland bent u op het juiste adres voor het laten plaatsen van een dakraam. Bij ons vindt u namelijk alle dakramen van de allerbeste kwaliteit zoals van de merken VELUX, FAKRO en Roto. Dit zijn de meest bekende en toonaangevende merken van topkwaliteit. Onze dakramen in vele soorten en maten bieden een oplossing voor donkere ruimte en ruimtes waarin weinig ventilatie mogelijk is door het gebrek aan ramen. Wij plaatsen graag een dakraam voor u. We zijn VCA-gecertificeerd, dus wat wij doen is compleet veilig.

De prijzen van het laten plaatsen van een dakraam

De prijs voor het plaatsen van een dakraam is inclusief:

 • Dakvenster
 • Gootstuk voor pannendak en waterkerend manchet
 • Dakpannen slijpen indien nodig
 • Montage
 • Afvoeren van het afval

Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij € 0,40 p.km. aan reiskosten bovenop de prijs voor het laten plaatsen van een dakraam. De prijzen van bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Daarnaast zijn er bij het laten plaatsen van een dakraam geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van asbest houdende materialen en voor het verplaatsen van elektra, de CV-ketel en gas- en waterleidingen. Voor de prijzen voor het aanschaffen en het laten plaatsen van een dakraam kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

Dakraam plaatsen? Nu met 10 jaar garantie

U heeft 10 jaar garantie op onze montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen, leveren, en monteren een dakraam van A-kwaliteit in de buurt van Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle en Lochem. Wilt u meer informatie over de dakramen die wij aanbieden? Bijvoorbeeld over de prijzen van het plaatsen van een VELUX dakraam? Of wilt u graag meer weten over de maten en prijzen van rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken en verduisterende rolgordijnen? Kijk dan eens rustig rond op onze site en lees meer over de verschillende dakramen, het laten plaatsen van een dakraam en de prijzen.

Wilt u een VELUX dakraam laten plaatsen?

VELUX is één van de meest verkochte dakramen ter wereld. Toch is VELUX niet goedkoop. Wilt u een VELUX dakraam door ons laten plaatsen? Dan kunt u hoge kwaliteit verwachten en een lange levensduur. Wij vinden de isolatiewaarde van een dakraam erg belangrijk. Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies voor een aantrekkelijke prijs. Er is veel mogelijk wat betreft de maten en eventuele raamdecoratie.

Roto: Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje

Roto komt uit Duitsland en kent dus ook de Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. Als u een Roto dakraam wil laten plaatsen geniet u ook van een zeer lange levensduur en heeft u diverse mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Het laten plaatsen van een dakraam van FAKRO

Wilt u liever een FAKRO dakraam door onze vakmannen laten plaatsen? FAKRO is ook een kwalitatief goed merk dat zich focust op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. We leveren bijvoorbeeld het dakraam met een verhoogde tuimel as, waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO kenmerkt zich door een lange levensduur en hoge kwaliteit, met ruime mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Waarom kiezen voor een dakraam van Dakramennederland?

Redenen om uw dakraam te laten plaatsen door onze professionals van Dakramennederland:

 • Leveren uitsluitend dakramen van A-kwaliteit
 • Zijn montagepartner van alle producten van VELUX
 • Zijn montagepartner van alle producten van FAKRO
 • Zijn montagepartner van alle producten van Roto
 • Geven altijd een passend advies
 • Montage verloopt volgens de richtlijnen van de fabrikanten
 • Rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15km
 • Laten de ruimte bezemschoon achter en voeren het afval af
 • Geen verrassingen achteraf door offerte

Contact of offerte aanvragen?

Twijfelt u of heeft u vragen over het laten plaatsen van een dakraam? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een aanvraag niet vast aan de aankoop of het plaatsen van een dakraam. Misschien plaatsen we binnenkort wel een dakraam bij u!

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

Roto Montagepartner

UA-64351266-1