Een dakraam laten plaatsen door een dakramenspecialist

Wil je een dakraam laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf? Bij de dakramenspecialist Dakramennederland ben je aan het juiste adres voor het leveren en laten plaatsen van dakramen, dakkapellen, zonwering, daglichtsystemen, BASkapellen en alle bijbehorende decoraties en accessoires. Bij ons vind je namelijk allerlei soorten dakramen in diverse maten van de allerbeste kwaliteit. Onze dakramen komen van VELUX en FAKRO, dit zijn bekende en toonaangevende merken. Onze producten bieden een oplossing voor donkere ruimtes en gedeeltes waarin weinig ventilatie mogelijk is. Wij plaatsen graag een dakraam, dakkapel of daglichtsysteem in jouw huis en geven je het juiste advies. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd, dus wat wij doen is compleet veilig.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

 

Dakramennederland

Dakraam laten plaatsen? Nu met 10 jaar garantie

Je krijgt 10 jaar garantie op onze montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen, leveren, en monteren een dakraam van A-kwaliteit in de buurt van ZutphenDeventer, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle en Lochem. Wil je meer informatie ontvangen over de dakramen die wij aanbieden? Bijvoorbeeld over de prijzen van het plaatsen van een VELUX dakraam? Of wil je graag meer weten over de maten en prijzen van rolgordijnen, horren, jaloezieën, buiten zonwering, rolluiken en verduisterende rolgordijnen? Kijk dan eens rustig rond op onze website en lees meer over de verschillende dakramen, het laten plaatsen van een dakraam en de prijzen.

Grote dakkapel serre

Waarom kiezen voor een dakraam van Dakramennederland?

Er zijn een heel aantal redenen om te kiezen voor onze professionals van Dakramennederland:

 • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen;
 • Montage partner van VELUX en FAKRO;
 • Altijd een passend advies;
 • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd;
 • Geen voorrijkosten tot 15km;
 • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren;
 • Offerte zonder verassingen achteraf.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Twijfel je, of heb je vragen over bijvoorbeeld het laten plaatsen van een dakraam? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Misschien komen wij binnenkort dan wel bij jou langs!

 

Een VELUX dakraam laten plaatsen

VELUX is één van de meest verkochte dakramen ter wereld. Toch is VELUX niet goedkoop. Wil je een VELUX dakraam door ons laten plaatsen? Dan kun je hoge kwaliteit verwachten en een lange levensduur. Wij vinden de isolatiewaarde van een dakraam erg belangrijk. Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies voor een aantrekkelijke prijs. Er is veel mogelijk wat betreft de maten en eventuele raamdecoratie. Ook kunnen we een complete VELUX dakkapel serre plaatsen. Dit is een origineel Velux dakraam gecombineerd met een dakkapel.

Een FAKRO dakraam laten plaatsen

Wil je liever een FAKRO dakraam door onze vakmannen laten plaatsen? FAKRO is ook een kwalitatief goed merk dat zich focust op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. We leveren bijvoorbeeld het dakraam met een verhoogde tuimel as, waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO kenmerkt zich door een lange levensduur en hoge kwaliteit, met ruime mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

VELUX Montagepartner van het jaar 2019

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig? Schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig hebt.

6 redenen om een VELUX dakraam in jouw dak te willen

Waarom zou je een VELUX dakraam op zolder willen laten plaatsen? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Wij hebben een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht;
 • Ventileren;
 • Meer ruimte;
 • Meerwaarde voor de woning;
 • Woongenot;
 • Veiligheid, vluchtroute.

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning. Een zolder zonder dakraam, blijft een zolder. Maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte, extra slaapkamer of werkruimte.

VELUX cabrio balkon venster

Dakramennederland: jouw VELUX montagepartner

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX. Hierdoor zijn wij erkend VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.

Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden. De voordelen van een montagepartner van VELUX zijn:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • Je kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop en montage van VELUX producten in elke woning.
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB.

De VELUX dakraamdecoratiemogelijkheden staan op onze webshop vermeld. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag.

Vraag direct een offerte aan

  Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Adres & Woonplaats (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Foto binnenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Indien mogelijk buitenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Meer weten? Neem contact op

  Wil je een nieuw dakraam laten plaatsen in je nieuwe huis of juist een oude vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie en vele mogelijkheden en oplossingen op het gebied van dakramen. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt, of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig? Neem dan contact met ons op.

  Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

  UA-64351266-1