Dakraam op Maat volgens de maten van VELUX, FAKRO en ROTO:

Uw dakraam vervangen? Of nieuw dakraam plaatsen? Soms is een bestaande maat van een dakraam niet geheel duidelijk. Wij helpen u graag! Bij Dakramennederland.nl zit u goed! Wij plaatsen een dakraam van Goede kwaliteit. Meer daglicht op uw zolder nodig? U maakt van uw oude zolder een mooie werkruimte, badkamer, slaapkamer, Fitnessruimte.Wij zijn erkend montagepartners van VELUX, FAKRO en ROTO. Montagekwaliteit wint altijd! Wij plaatsen elk dakraam van A-kwaliteit!

Bij dakramenspecialist Martin de Beus van Dakramennederland vindt u alle dakramen van VELUX,FAKRO en ROTO , de toonaangevende merken van topkwaliteit. Dakramen in alle soorten en maten voor iedere wens een oplossing.
medien_designo_r6_2_druck medien_designo_r6_1_druck

10 jaar garantie op de montage:

Op alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen-leveren-en monteren een dakraam in Zutphen-Deventer-Apeldoorn– Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland-Overijssel-geheel Nederland. Kijk voor informatie, maten en prijzen van dakramen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken, verduisterende rolgordijnen eens rustig rond op onze site.

Twijfelt u of heeft u vragen over dakramen? Neem dan gerust Contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een aanvraag niet vast aan een aankoop.

Dakraam VELUX:

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is Velux niet goedkoop. VELUX levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vind VELUX erg belangrijk. Wij leveren de dakvensters in kunstsof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. VELUX geeft goede service. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam Fakro:

FAKRO is ook een kwalitatief goed merk, FAKRO heeft zich erg gericht op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. Voorbeeld is het dakraam met de verhoogde tuimel as waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO heeft een lange levensduur en hoge kwaliteit. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam Roto:

ROTO komt uit Duitsland en kent dus ook Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. ROTO staat bekend om zijn zeer lange levensduur en heeft diverse mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

roto_q-4_h2_i_zro_861s_schlafraum_tm_nacht_ohne_model roto_q_eco_i_3

Martin de Beus van Dakramennederland uit Zutphen is een merk onafhankelijke montagepartner!
Als dakramenspecialist zijn wij VELUX, FAKRO en ROTO montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij deze bedrijven zelf. Dus bent u op zoek naar een zolderraam rolgordijn of juist naar dakraam verduistering van uw zolder??? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Ook is het mogelijk om de reeds door u aangekochte daglichtproducten vakkundig te laten monteren door Dakramennederland.

 • Wij leveren uitsluitend A-Kwaliteit dakramen;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Velux;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Fakro;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Roto;
 • Wij geven altijd een passend advies;
 • Montage volgens de richtlijnen van de fabrikanten;
 • Wij dragen het Kwaliteitsvakman keurmerk;
 • Wij zijn specialist in Velux, Fakro en Roto dakramen;
 • En wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15km.
 • Wij leveren bezemschoon op en voeren het afval voor u af.
 • Bij onze offerte heeft u geen verrassingen achteraf.
 • Wij zijn VCA Gecertificeerd.

bus

Dakramennederland.nl
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

Roto Montagepartner

UA-64351266-1