Dakraam

Dakraam nieuw plaatsen of juist laten vervangen? Soms weet je het even niet en vraag je je af wat de juiste keuze is. Dan bent je bij Dakramennederland aan het juiste adres aangezien wij naar de wensen van onze klanten kijken en denken in oplossingen.
Uiteraard zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakramen en zijn wij dakraamspecialist op het gebied van VELUX, ROTO en FAKRO.

Bij ons vindt je dan ook alle A kwaliteit dakramen van de toonaangevende merken. Dakramen in vele soorten en maten daarnaast dus voor iedere wens een oplossing.
Wij van dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van dakramen, dakkapellen, BASkapellen, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.

5 jaar garantie op elk gemonteerde dakraam

Op elk dakraam dat wij leveren en plaatsen geven wij 5 jaar montage garantie en plaatsen wij altijd volgens de richtlijnen van de fabrikant. Je bent er daardoor verzekerd dat het goed en zorgvuldig gemonteerd wordt.

velux-schalkhaar2 velux-schalkhaar3

Dakraam VELUX

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is VELUX niet goedkoop. VELUX levert goede kwaliteit die een lange levensduur hebben daarnaast vindt VELUX de isolatiewaarde erg belangrijk.
Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en materiaal keuze en bijpassende dakraamdecoratie.

Wij zijn door VELUX uitgeroepen als VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!
Je laat tenslotte toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Dakraam FAKRO

FAKRO is ook een kwalitatief goed merk, FAKRO heeft zich erg gericht op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. Voorbeeld is het dakraam met de verhoogde tuimel as waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO heeft een lange levensduur en hoge kwaliteit. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam ROTO

ROTO dakramen komen uit Duitsland en staan bekend als de Duitse degelijkheid. De dakramen van ROTO zijn veel geplaatst door woningbouw verenigingen en daardoor juist voor deze groep mensen die deze dakramen al in hun bezit hebben, kun je allerlei ROTO decoratie bestellen via onze webshop.

ROTO is kwalitatief zeker goed en ROTO heeft bijvoorbeeld echt kunststof dakramen die dus onderhoudsarm zijn en je er weinig omkijken naar hebt.

Het bedrijf ROTO van Bad Mergentheim maakt al meer dan 75 jaar dakramen en dakraamdecoratie in heel Europa en vooral in Duitsland daardoor is ROTO over de wereld een bekend merk in dakramen.
ROTO biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen om de zon in jouw kamers te brengen.

Gratis offerte voor een dakraam

Vraag een gratis en vrijblijvende OFFERTE aan voor een dakraam/decoratie van VELUX, ROTO en FAKRO

  • Levert uitsluitend A-Kwaliteit dakramen
  • Montage partner van alle producten van VELUX, ROTO en FAKRO
  • Dakramennederland geeft altijd een passend advies
  • Montage volgens de richtlijnen van de fabrikanten
  • Wij dragen het Kwaliteitsvakman keurmerk
  • Leveren bezemschoon op en voeren het afval voor u af
  • Bij onze offerte heeft u geen verrassingen achteraf
  • Wij zijn VCA Gecertificeerd.

bus

Kijk ook even op onze webshop voor decoratie van dakramen.

Dakramennederland.nl

Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl 

Showroom op afspraak:

Dakramennederland
Enkweg 1B
7251 EV Vorden
 

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1