Dakraam VELUX

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is VELUX niet goedkoop, maar levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vind VELUX erg belangrijk. Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.
Bij Dakramennederland staat prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel, want kwaliteit wint altijd.
velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

10 jaar garantie op de montage

Wij van dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van dakramen, dakkapellen, BASkapellen, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.

Dakramennederland, uw dakraamspecialist!

Dakramennederland uw dakramen specialist Martin de Beus op gebied van VELUX. Voor al uw dakramen zit u hier goed. Meer daglicht en ventilatie krijgt u in huis met een dakraam. Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken zorgen voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.

VELUX dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. De dakvensters van VELUX zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte. VELUX biedt mogelijkheden voor dakramen, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie. Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.
velux-schalkhaar2 velux-schalkhaar1

Dakraam nieuw plaatsen of vervangen….

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Dakramen. Dakraam specialist op het gebied van VELUX.

Martin de Beus van Dakramennederland uit Zutphen is een merk onafhankelijke montagepartner!
Als dakramenspecialist zijn wij VELUX montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij VELUX zelf. Dus bent u op zoek naar een zolderraam rolgordijn of juist naar dakraam verduistering van uw zolder??? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij u bieden. Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Ook is het mogelijk om de reeds door u aangekochte daglichtproducten vakkundig te laten monteren door Dakramennederland.

Voordelen Dakramennederland:

  • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.
  • Montage partner van VELUX en FAKRO .
  • Altijd een passend advies.
  • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.
  • Geen voorrijkosten tot 15km.
  • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.
  • Offerte zonder verassingen achteraf.

Wij bieden 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.
Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel en wij komen onze afspraken na.

Twijfelt u of heeft u vragen over dakramen? Neem dan gerust Contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een aanvraag niet vast aan een aankoop.

Showroom op afspraak:

Dakramennederland
Enkweg 1B
7251 EV Vorden
 

Kijk ook even op onze webshop voor decoratie van dakramen.

Webshop Dakramennederland

Dakramennederland.nl

Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl 

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1