Dakraam vervangen Lochem

Dakraam vervangen Lochem:

Wij ,Dakramennederland, zijn de merkonafhankelijke dakramenspecialist in en om Lochem.

Martin de Beus is in deze regio uw dakraamspecialist.

Voor elk dakraam die vervangen of nieuw geplaatst moet worden zijn wij Dakramennederland uw oplossing, dakramen specialist Martin de Beus op gebied van VELUX, FAKRO en ROTO. Voor al uw dakramen zit u hier goed, kijkt u eens op deze site rond voor een juist beeld. Stuur ons een mailtje of vraag een offerte aan en ontvang daarnaast advies van ons op het gebied van dakramen. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw wens.

VELUX, FAKRO en ROTO dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Alle Dakramen zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.
Meer daglicht en ventilatie krijgt u in huis door middel van het plaatsen van een dakraam.
Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Deze site biedt vele mogelijkheden voor dakramen en zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Onder andere rolluiken zorgen voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.
 

Door onze kwaliteit

Geven wij 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen-leveren-en monteren een dakraam in Zutphen-Deventer-Apeldoorn– Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland-Overijssel-geheel Nederland. Kijk voor informatie, maten en prijzen van dakramen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken, verduisterende rolgordijnen eens rustig rond op deze site. Wij kunnen u onder andere een oplossing bieden voor uw wensen voor wat betreft dakramen en accessoires.

Twijfelt u of heeft u vragen over dakramen in het algemeen, neemt u dan gerust Contact met ons op, dit kan ook via deze site. U kunt gratis en vrijblijvend een dakraam offerte aanvragen, u zit bij een aanvraag niet vast aan een aankoop.

Voor alle dakramen vermeldt op onze site geldt:

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Prijzen zijn incl.:

  • Dakvenster
  • Gootstuk voor pannen dak en waterkerend manchet
  • Afwerking
  • Pannen slijpen indien van toepassing
  • Afvoeren afval.
  • Montage
  • BTW

Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen.
Geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen.
Geen kosten opgenomen voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding.

Martin de Beus Bouw en Verbouw uit Zutphen is een merk onafhankelijke montagepartner!

Als dakramenspecialist zijn wij VELUX, FAKRO en ROTO montagepartner en volgen wij ieder jaar weer de trainingen bij deze bedrijven zelf dus bent u op zoek naar een zolderraam rolgordijn of juist naar dakraam verduistering van uw zolder??? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Ook is het mogelijk om de reeds door u aangekochte daglichtproducten vakkundig te laten monteren door

visitekaartje-achter

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Iets over Lochem:
De stad Lochem ligt aan de rivier de Berkel alsook aan het Twentekanaal en is bekend door de nabijgelegen Lochemse Berg.
Grotere plaatsen in de buurt zijn de stad Deventer in noordwestelijke richting en de stad Zutphen in zuidwestelijke richting.

lochem

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

Roto Montagepartner

UA-64351266-1