Dakramen Zutphen? Dakvensters plaatsen diverse maten en merken.

Dakramen Zutphen? Dakvensters plaatsen diverse maten en merken dus wie op zoek is naar een manier om meer licht en ruimte te creëren op zolder vormen dakramen een goede keuze. Een dakraam zorgt bovendien voor de nodige ventilatie op uw zolder.

Woont u in Zutphen en wilt u graag in contact komen met een erkend vakman uit de regio die uw dakraam van VELUX, FAKRO of ROTO kan vervangen of nieuw plaatsen ? Dan bent u bij Dakramennederland aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht kunt voor het plaatsen, vervangen en herstellen van dakvensters in alle soorten en maten. Ook leveren en plaatsen wij dakraamdecoratie zoals Verduisterende rolgordijnen, jaloezieën, horren, buitenzonwering, rolgordijnen, vouwgordijnen enz.

Dakramennederland heeft een breed en divers aanbod aan dakraam accessoires en dakraam decoratie. Deze kunnen perfect worden afgestemd op ieder kamertype. Zo kunt u in de zomer na bijvoorbeeld een nachtdienst ook overdag heerlijk in het donker slapen door verduisterende rolgordijnen en buitenzonwering of rolluiken.

Geplisseerd gordijn Dakramennederland Zutphen

Voordelen van een nieuw dakraam

Een nieuw dakraam biedt vele voordelen. Het plaatsen van een compleet nieuw dakvenster heeft als voordeel dat u extra lichtinval creëert. Hiermee transformeert u een donkere rommelzolder tot een lichte ruimte die als extra slaap- of werkkamer gebruikt kan worden. Ook als u al wel een dakvenster heeft, heeft het voordelen om deze te vervangen. Een groot voordeel is de verbeterde isolatie en ventilatie, waarmee u de leefruimte in de slaapkamer niet alleen gezonder maar ook comfortabeler maakt.

Dakraam accessoires kopen bij Dakramennederland

De prijzen voor deze accessoires gelden in combinatie met plaatsing van een dakvenster (de plaatsing is dan gratis, accessoire zelf niet). Voor het los plaatsen van een accessoire rekenen wij € 25,00 per accessoire binnen een straal van 15 km vanaf Zutphen. Buiten deze straal rekenen wij € 0,40 per kilometer extra. Wij gaan er dan vanuit dat het dakraam binnen handbereik is, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij een andere prijs geven. Voor een precieze prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Kiezen voor Dakramen Nederland betekent:

  • Dakraam accessoires van hoge kwaliteit;
  • Accessoires die lang mee zullen gaan;
  • 10 jaar garantie op onze montage;
  • Veel ervaring;
  • Kennis van zaken;
  • Wij werken volgen VCA;

Kijk ook op onze webshop.

Webshop Dakramennederland

UA-64351266-1