Dakramen Zutphen? Dakvensters plaatsen diverse maten en merken.

Wij van Dakramennederland uit Zutphen plaatsen vele dakvensters in diverse maten en merken dus wie op zoek is naar een manier om meer licht en ruimte te creëren op zolder vormen dakramen een goede keuze. Een dakraam zorgt bovendien voor de nodige daglicht en ventilatie op uw zolder.

Woont u in Zutphen en wilt u graag in contact komen met een erkend vakman uit de regio die uw dakraam van VELUX of FAKRO kan vervangen of nieuw plaatsen ? Dan bent u bij Dakramennederland aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht kunt voor het plaatsen, vervangen en herstellen van dakvensters in alle soorten en maten. Ook leveren en plaatsen wij dakraamdecoratie zoals Verduisterende rolgordijnen, jaloezieën, horren, buiten zonwering, rolgordijnen, vouwgordijnen enz.

Dakramennederland heeft een breed en divers aanbod aan dakraam accessoires en dakraam decoratie. Deze kunnen perfect worden afgestemd op ieder kamer type. Zo kunt u in de zomer na bijvoorbeeld een nachtdienst ook overdag heerlijk in het donker slapen door verduisterende rolgordijnen en buiten zonwering of rolluiken.

Geplisseerd gordijn Dakramennederland Zutphen

Voordelen van een nieuw dakraam

Een nieuw dakraam biedt vele voordelen. Het plaatsen van een compleet nieuw dakvenster heeft als voordeel dat u extra lichtinval creëert. Hiermee transformeert u een donkere rommelzolder tot een lichte ruimte die als extra slaap- of werkkamer gebruikt kan worden. Ook als u al wel een dakvenster heeft, heeft het voordelen om deze te vervangen. Een groot voordeel is de verbeterde isolatie en ventilatie, waarmee u de leefruimte in de slaapkamer niet alleen gezonder maar ook comfortabeler maakt.

Dakraam accessoires kopen bij Dakramennederland

De prijzen voor deze accessoires gelden in combinatie met plaatsing van een dakvenster (de plaatsing is dan gratis, accessoire zelf niet). Voor het los plaatsen van een accessoire rekenen wij € 25,00 per accessoire binnen een straal van 15 km vanaf Zutphen. Buiten deze straal rekenen wij € 0,40 per kilometer extra. Wij gaan er dan vanuit dat het dakraam binnen handbereik is, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij een andere prijs geven. Voor een precieze prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ook op onze webshop diverse dakraam decoratie aanschaffen en zelf plaatsen.

Wij van dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van dakramen, dakkapellen, BASkapellen, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

Voordelen Dakramennederland:

  • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.
  • Montage partner van VELUX en FAKRO .
  • Altijd een passend advies.
  • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.
  • Geen voorrijkosten tot 15km.
  • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.
  • Offerte zonder verassingen achteraf.

Wij bieden 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.
Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel en wij komen onze afspraken na.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een mail met uw vragen, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oppakken of beantwoorden. Dakramennederland is uw VELUX en FAKRO dakramen specialist!
Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, maar ook alles op het gebied van dakraam decoratie zoals buitenzonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden.

Showroom op afspraak:

Dakramennederland
Enkweg 1B
7251 EV Vorden
 

Kijk ook even op onze webshop voor decoratie van dakramen.

Webshop Dakramennederland

Dakramennederland.nl

Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl 

UA-64351266-1