Dakvensters FAKRO

Dakvensters van FAKRO zorgen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Zowel in hout als kunststof (Onderhoudsvriendelijke en makkelijk schoon te maken).
Als dakramenspecialist zijn wij FAKRO montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de training bij FAKRO.
Wilt u een nieuwe dakvensters of een dakramen vervangen of bent u op zoek naar raamdecoratie? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie.

Dakramenspecialist Zutphen-Deventer-Apeldoorn-Gelderland-Overijssel-geheel Nederland

De FAKRO dakvensters  zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte. Meer daglicht en ventilatie krijgt u in huis met een dakraam.  Wij bieden u mogelijkheden voor dakramen, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie. Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie.

Het Tuimeldakraam is het populairste dakraam. Door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid wordt dit type dakraam het meest verkocht. Dankzij de verschillende type tuimeldakramen, met elk hun eigen eigenschappen, kan dit type vrijwel overal gebruikt worden. .

Wij van dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van FAKRO dakvensters, dakkapellen, BASkapellen, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.

Voordelen Dakramennederland:

  • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.
  • Montage partner van VELUX en FAKRO .
  • Altijd een passend advies.
  • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.
  • Geen voorrijkosten tot 15km.
  • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.
  • Offerte zonder verassingen achteraf.

Wij bieden 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.
Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel en wij komen onze afspraken na.

Dakramennederland is in Zutphen gevestigd, waardoor wij mooi centraal in het land liggen en dus vele kanten op kunnen.
Onze showroom zit in Vorden, mocht u langs willen komen dan doen wij dit graag op afspraak zodat u zeker weet dat wij de tijd voor u nemen.

Wij vervangen, leveren en monteren elk dakraam, dakkapel, dakserre, daglicht producten en dakraam decoratie in Zutphen, Deventer, Apeldoorn, de stedendriehoek maar ook elders in Gelderland, Overijssel en heel Nederland.
Wilt u dus een nieuw dakraam om juist een dakraam vervangen?
Dan bent u bij Dakramennederland aan het juiste adres voor goed advies, uitstekende kwaliteit en altijd een passend advies.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een mail met uw vragen, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oppakken of beantwoorden. Dakramennederland is uw VELUX en FAKRO dakramen specialist!
Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, maar ook alles op het gebied van dakraam decoratie zoals buiten zonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden.

Showroom op afspraak:

Dakramennederland
Enkweg 1B
7251 EV Vorden
 

Kijk ook even op onze webshop voor decoratie van dakramen.

Webshop Dakramennederland

Dakramennederland.nl

Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl 

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1