Voorjaar VELUX dakramen en daglicht mogelijkheden

Gevoel van Voorjaar!!

De merels zijn ’s morgens al weer te horen. Het zal nog even duren maar het voorjaar komt er weer aan. Temperaturen van meer dan tien graden zorgen voor het gevoel dat het voorjaar eraan komt.

Na de afgelopen koude dagen kunnen we allemaal wel wat voorjaarszon gebruiken, want laten we eerlijk zijn als we al een aantal zonnestralen zien dan worden we allemaal een stukje vrolijker en krijgen we meer energie. De zon zorgt voor de nodige vitaminen, laat de zon dan ook heerlijk je huis in komen. Frisse lucht en ventilatie is daarbij ook erg belangrijk, dus gooi de ramen lekker open en zorg voor een frisse wind door je huis.

Door juist meer daglicht en mogelijkheden voor ventilatie in een kamer te brengen, creëer je een mooi effect en een extra leefruimte die je kunt inrichten als slaap-, kinderkamer, hobbyruimte, fitnessruimte of juist een werkkamer. Maar wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis om er optimaal van te kunnen genieten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan en bekijk de mogelijkheden.

De zolder staat vaak bekend als een donkere plek. In veel huizen dient hij als ruimte voor het opbergen van spullen of juist als wasruimte. Wist je dat je met de juiste dakramen of daglichtoplossing er juist een prachtige (slaap)kamer kunt creëren?

Voor elk dakraam of daglichtproduct zijn ook de nodige accessoires mogelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan verduisterende rolgordijnen, deze kunnen perfect afgestemd worden op ieder kamertype. Zo kun je bijvoorbeeld een kinderkamer voorzien van een leuk verduisterend rolgordijn met een kinderprintje.
Heb je nu veel nachtdiensten, dan kun je denken aan rolluiken aan de buitenzijde zodat het ook overdag volledig donker is. De vele mogelijkheden staan op onze website vermeldt.

Daarnaast is een goede energiebalans erg belangrijk in elke ruimte, waarbij je de dakramen ook altijd op de ventilatiestand kunt zetten zodat je frisse luncht in de ruimte krijgt. VELUX kan hierin dus zeker het verschil maken. Voor een dakraam van VELUX en bijpassende accessoires moet je bij ons van Dakramennederland zijn, want wij bieden de oplossing op het gebied van VELUX dakramen.

De lente is in aantocht en dit betekent dat we extra lang kunnen genieten van het daglicht!

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1