Hoe kun je een type plaatje van een ROTO dakraam vinden?

Het dakramenmerk ROTO:

ROTO is een merk dakraam dat al vele jaren bestaat. ROTO komt uit Duitsland en is een betrouwbaar merk met vele mogelijkheden. ROTO biedt mogelijkheden voor dakramen, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie. Meer daglicht en ventilatie krijgt u in huis met een ROTO dakraam. Bent u op zoek naar een ROTO dakraam? Kijk dan bij ROTO dakramen.

Zoekt uw decoratie voor uw ROTO dakraam?

Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen en decoratie. Het vinden van het type plaatje is vooral bij ROTO best een hele klus. Vaak zijn de oudere dakramen voorzien van een type plaatje die haast onleesbaar is. Daarnaast staan er codes op die voor een leek lastig te ontcijferen zijn. Vaak kunnen wij, van Dakramennederland, deze nog wel ontcijferen zodat u toch een bijpassend rolgordijn of andere dakraam decoratie kunt bestellen. Ook kunnen we aan de hand van het type plaatje nagaan welk vervangend dakraam daar in zou passen, zodat u weer een heel aantal jaren kunt genieten van het daglicht op uw zolder.

Kijk voor ROTO dakraamdecoratie een op onze webshop!!!

Webshop Dakramennederland

Kunt u het type plaatje van uw ROTO dakraam niet vinden?

De plaats van het type plaatje zit vaak in het kanteldeel van het dakraam, dus opent u het dakraam dan zit vaak bovenin links of rechts een plaatje waar alle codes op staan zoals
bijvoorbeeld: WDF R48 K WD AL 5/7.
Ook kan het ROTO type plaatje kan achter een rood lipje zitten, deze kunt u openklappen om de codes te zien.

Komt u er zelf niet uit?

Stuur ons dan een foto per mail of alleen de code, dan kunnen wij u vertellen welk type dakraam u heeft. U heeft het type dakraam namelijk nodig om de juiste decoratie bij uw ROTO dakraam te kunnen bestellen bij ons in de webshop.

Wij van Dakramennederland zijn uw ROTO-dealer in Nederland. Voor vragen over ROTO, of een ROTO dakraam, kunt u altijd mailen. Op de montage van vervangen dakramen of geplaatste dakramen krijgen onze klanten dan ook standaard tien jaar garantie. “Wij werken in het hele land, maar voornamelijk in de regio Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Dat zorgt ervoor dat wij het meest efficiënt kunnen werken en goede service verlenen.”

Wilt u ROTO dakraamdecoratie online bekijken zoals verduisterende rolgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken, jaloezieën, vouwgordijnen, buitenzonwering of heeft u juist een bedieningssysteem nodig? Kijk dan eens rond op onze webshop: www.dakramennederlandshop.nl

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.

Dakramennederland.nl 0642812803 / 0575542983 | info@dakramennederland.nl

Wilt u meer blogs lezen? Kijk dan op onze Blog pagina.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1