Velux Houten Dakramen

Klik hier voor de vele mogelijkheden

Fakro Houten Dakramen

Klik hier voor de vele mogelijkheden

Roto Houten Dakramen

Klik hier voor de vele mogelijkheden

Uw partner op het gebied van houten dakramen

Dakramen Nederland is montagepartner van de merken Velux, Fakro en Roto. Daarvoor volgen we elk jaar weer de training bij deze merken/fabrikanten zelf. Bent u op zoek naar een nieuw dakraam of wilt u een dakraam laten vervangen? Bent u op zoek naar raamdecoratie? Als dakramenspecialist bieden we u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Dakramen Nederland staat voor vakmanschap en beschikt tevens over de juiste certificaten (zoals het VCA certificaat) om dat aan te kunnen tonen. Dakramen Nederland inschakelen betekent:

  • Houten dakramen van hoge kwaliteit;
  • Duurzame dakramen;
  • 10 jaar garantie op geplaatste of gemonteerde dakramen;
  • Veel ervaring;
  • Kennis van zaken;
  • Wij gaan altijd veilig te werk;

Houten dakramen laten plaatsen door Dakramen Nederland

Voor alle dakramen op deze site geldt dat prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden zijn. Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen. De prijzen zijn wel inclusief: dakvenster, gootstuk voor pannendak en waterkerend manchet, afwerking, pannen slijpen indien van toepassing, afvoeren van afval, montage en btw. Wij brengen geen kosten in rekening voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen. Tevens worden er geen kosten in rekening gebracht voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding. Bent u woonachtig buiten een straal van 15 km van Zutphen? Dan rekenen wij €0,40 per kilometer aan reiskosten. Wij gaan er vanuit dat u de vloer, trap en eventuele meubels zelf zult afdekken.

Contact opnemen?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over houten dakramen of onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0575-542983 of 06-42812803, wij staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

UA-64351266-1