Interview Dakramennederland met als thema: een Dakraam plaatsen in Apeldoorn

Zomaar een interview op een Warme woensdagmiddag door de Stedendriehoek editie Apeldoorn.
Daarbij is ons uitgangspunt:

Wij willen mensen blij maken in Apeldoorn en omgeving met een dakraam

Dakramennederland is al 12 jaar een begrip in Zutphen, Apeldoorn, Deventer en omgeving. Is het dakraam van de woning aan vervanging toe? Of kan de woning een (extra) dakraam gebruiken? “Dan zijn klanten bij ons aan het juiste adres”, vertelt Marja de Beus, die veel aanverwante zaken voor het bedrijf van haar man Martin verzorgt. “Ook onze zoon Demi is inmiddels vaak binnen het bedrijf te vinden. Hij volgt momenteel een bouwopleiding en gaat al regelmatig mee op pad met Martin. Zo zijn we eigenlijk een echt familiebedrijf, waar kennis, kunde en service voorop staat. We weten precies wat we aan elkaar hebben en hoe we werken; persoonlijk en betrokken.” Klanten in Apeldoorn kunnen ook zelf een dakraam bestellen via onze webshop, als ze dit zelf zouden willen plaatsen. Toch raden wij professionele montage aan, het blijft toch echt een vak apart, dakramen plaatsen.

De voordelen van een dakraam plaatsen in Apeldoorn:

Als een ‘zolder’ is voorzien van een dakraam, dan is het ineens een slaapkamer. Een dakraam zorgt voor frisse lucht en voor extra daglicht in huis. Beide zijn belangrijk voor onze gezondheid. Met een dakraam wordt een opbergruimte in Apeldoorn ineens een volwaardige plek in huis en dat betekent ook veelal een hogere huiswaarde. Naast dakramen plaatsen in Apeldoorn verzorgen wij ook dakkapellen, lichtstraten daglichtsystemen en dakkoepels. Deze laatste geeft een bijzondere uitstraling door onder andere het gebogen glas.” Maar hiermee houdt het aanbod nog niet op, want ook een VELUX dak serre behoort tot de mogelijkheden. “Een groot voordeel hiervan is dat deze vergunningsvrij is en daarmee voor veel mensen binnen bereik.” Dit alles is naast handbediend ook in een elektrische variant of op zonne-energie mogelijk. De merken die wij leveren zijn VELUX, FAKRO en ROTO. Dit zijn A-merken die, samen met de vakkundige montage door Dakramennederland, zorgen voor jarenlang plezier en gemak van het dakraam, de ruimte en het licht.”

Een dakraam plaatsen in Apeldoorn door Dakramennederland

Dakramennederland is gecertificeerd voor de merken waarmee wij werken en dat betekent dat er jaarlijks trainingen worden gevolgd om de kennis en ontwikkelingen op peil te houden. Ook is Dakramennederland VCA gecertificeerd; VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Op de montage van vervangen dakramen of geplaatste dakramen krijgen klanten dan ook standaard tien jaar garantie. “Wij werken in het hele land, maar voornamelijk in de regio Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Dat zorgt ervoor dat wij het meest efficiënt kunnen werken en goede service verlenen.”

Wil jij een dakraam laten plaatsen of vervangen in Apeldoorn?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.
Dakramennederland.nl 0642812803 / 0575542983 l info@dakramennederland.nl.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1