Links Martin de Beus Bouw en Verbouw. Dakramennederland.nl

Links Martin de Beus Bouw en Verbouw. Dakramennederland.nl:

Facebook
LinkedIn
Kwaliteitsvakman
Google plus
ZZPZutphen Samen vooruit. Diverse ondernemers uit Zutphen
Velux montagepartner.
Fakro Montagepartner

Martin de Beus Bouw en Verbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen. Dakraam nieuw plaatsen of dakraam vervangen in heel Nederland, dan bent u bij Martin de Beus Bouw en Verbouw aan het juiste adres voor een merk onafhankelijk advies.

Na een opleidingen in de bouw en jaren lange ervaring met bouw en verbouw werkzaamheden heeft Martin met de hulp van zijn vrouw Marja in 2006 de stap durven nemen om voor zichzelf te beginnen. Als opstap zijn ze begonnen binnen een franchise formule. Na 4 jaar zijn ze verder gegaan onder de naam Martin de Beus Bouw en Verbouw met een geheel eigen uitstraling.

Martin merkte dat hem het plaatsen en vervangen van dakramen het meest aanspreekt. Vanuit deze passie is de nieuwste ontwikkeling www.dakramennederland.nl ontstaan. Bij Dakramen Nederland ziet u maten en prijzen van vele dakramen en decoratie van Velux, Fakro en Roto. Voor al uw dakramen zit u hier goed. Marja verzorgd de volledige administratie.

“Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Als dakramenspecialist zijn wij Velux, Fakro en Roto montagepartner. Wij volgen ieder jaar de trainingen bij deze bedrijven.”

Martin de Beus Bouw en Verbouw;
– is VELUX dakramen specialist, zo kunt u voor alle producten van Velux, van dakraam tot decoratie, horren en buitenzonwering bij ons terecht.
– is Fakro dakramen specialist en plaatst alle Fakro dakvensters en decoratie.
– is Roto dakramen specialist en plaatst alle Roto dakvensters en decoratie.
– draagt het keurmerk Kwaliteitsvakman.
– rekent geen voorrijkosten binnen een straal van 15km.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor advies of werkzaamheden. Ik kom graag bij u langs om een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor u te maken.

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1