Luxbox Plaatsen Apeldoorn

Luxbox Plaatsen Apeldoorn

Luxbox Plaatsen Apeldoorn bijvoorbeeld biedt de ruimte zoals bij een dakkapel en het gemak van de dakramen. Makkelijk te kantelen bijvoorbeeld.

Luxbox In vele plaatsen te monteren zoals bijvoorbeeld Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zwolle, Geheel Gelderland, Overijssel enz.

De LUXboX® brengt meer daglicht naar binnen dan een dakkapel door de schuine plaatsing van de dakvensters, maar brengt meer leefruimte dan een dakraam, tevens is de LUXboX® vergunningsvrij te plaatsen door de vergunningsvrije regels die sinds 2010 gelden.

De LUXboX® is een hoogwaardig daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 5.0 en is standaard voorzien van Fakro dakramen. Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft.

De LUXboX® is leverbaar met FAKRO, VELUX® en ROTO dakramen.

20160212_130226

Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 5.0, aan de binnenzijde is deze voorzien van een witte gegrond multiplex. De buitenzijde van de LUXboX is bekleed met Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk antraciet RAL 7016 of in ZINK.

De zolder wordt door mensen de laatste jaren steeds meer benut als slaapkamer, werkruimte, fitnessruimte, badkamer… en niet meer als opbergruimte. Hierdoor is daglicht een belangrijk punt geworden op de zolder.  Hiervoor is de LUXboX® ontwikkeld, het is geen dakkapel maar een DAKLICHT! Het voordeel is dat de LUXboX® in de categorie vergunningsvrije daglichtproducten valt, zowel aan de achterzijde, zijkant en aan de voorzijde. De LUXboX® komt namelijk niet verder dan 60cm uit het dakvlak.

Door de standaard maten is de LUXboX® eenvoudig samen te stellen om u de juiste maat te kunnen bieden. In een dag heeft u volop licht en ruimte in uw woning.

De LUXboX wordt kant en klaar aangeleverd waardoor het mogelijk is om dezelfde dag nog te genieten van uw extra Ruimte en Daglicht.
Uw rommelzolder, slaapkamer of oude kleine badkamer verbouwen met een LUXboX is de ideale oplossing om op een eenvoudige manier Ruimte en Daglicht te creëren.

Heeft u al een traditionele dakkapel op uw woning?
Wanneer u 50cm van de goot, scheiding met buren of nok blijft kunt u de LUXboX® zelfs nog boven, naast of onder uw bestaande dakkapel plaatsen.
20160212_165549

De LUXboX® is verkrijgbaar met de volgende maten dakramen:Breedtemaat 78, 94, 114 en 134cm
Hoogtemaat 118 en 140cm

LUXboX® DUO
Samengesteld uit 2 dakramen naast elkaar met totale binnenmaat van 170, 204, 244 en 284cm.

LUXboX® TRIPPLE
Samengesteld uit 3 dakramen naast elkaar met totale binnenmaat van 260, 308, 368 en 428cm

LUXboX® KWARTET
Samengesteld uit 4 dakramen naast elkaar met totale binnenmaat van 348, 412, 492 en 572cm

LUXboX® is meestal vergunningsvrij te plaatsen!

Een LUXboX® Daklicht is in vele mogelijke uitvoeringen en modellen te plaatsen. Door het wijzigen van de vergunningsregels in Nederland is de LUXboX® meestal vergunningsvrij te plaatsen.De mogelijkheden voor de LUXboX zijn enorm. Het type LUXboX® dat in uw geval geschikt is, hangt af van uw wensen, de plaats op de woning en de vorm van uw dak. Wij kunnen dan ook alle soorten en maten voor u realiseren. Afhankelijk van smaak, mogelijkheden en vergunning.Vraag uiteraard een gratis en vrijblijvende offerte aan!

LUXboX DAKSERRE voor nog meer Daglicht en Ruimte!

LUXboX DAKSERRE

Wanneer u nog meer Daglicht binnen wilt halen of genieten van het weide uitzicht vanuit uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer dan hebben wij van LUXboX de oplossing. De LUXboX dakserre!
De LUXboX dakserre is een oplossing met dakramen aan de voorzijde en in het schuine dak, men kan dan ook spreken over een dakraamserre.
Ook deze daglichtoplossing is modulair samen te stellen met de verschillende afmetingen en merken FAKRO, ROTO en VELUX.
De LUXboX serre is leverbaar in de type one, duo, triple en zelfs als kwartet. Aan u de keuze welke afmeting en merk dakramen u kiest in de dakserre van LUXboX.
De bekleding aan de buiten zijde is standaard in plastisol antraciet maar natuurlijk ook leverbaar in ZINK of KOPER voor in een rietgedekte woning

Standaard inwendige breedte afmeting :
– One tot 140cm
– Duo tot 284cm
– Triple tot 428cm
– Kwartet tot 572cm

Wij kunnen alle modulaire maten samenstellen naar uw wens.

20160315_152539

 • Wij leveren uitsluitend A-Kwaliteit dakramen;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Velux;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Fakro;
 • Wij zijn montage partner van alle producten van Roto;
 • Wij geven altijd een passend advies;
 • Montage volgens de richtlijnen van de fabrikanten;
 • Wij dragen het Kwaliteitsvakman keurmerk;
 • Wij zijn specialist in Velux, Fakro en Roto dakramen;
 • En wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15km.
 • Wij leveren bezemschoon op en voeren het afval voor u af.
 • Bij onze offerte heeft u geen verrassingen achteraf.
 • Wij zijn VCA Gecertificeerd.

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

Roto Montagepartner

UA-64351266-1