Onderhoudsarme Dakramen

Wil je een dakraam laten plaatsen of juist een dakraam laten vervangen? Dakramennederland is specialist in het plaatsen en vervangen van dakramen en helpt je graag verder. Wij specialiseren ons onder meer in onderhoudsarme dakramen. Onderhoudsarme dakramen zijn onderhoudsvriendelijk en daardoor heel geschikt voor zolders, badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. VELUX en FAKRO zijn DE merken op het gebied van dakramen. Wij zijn specialist van deze merken en volgen ieder jaar een training om van de nieuwste ontwikkelingen van dakramen op de hoogte te blijven. Kijk dus eens rond bij de aangegeven merken voor de vele mogelijkheden op het gebied van kunststof dakramen. Voor meer informatie kun je ook gerust even contact opnemen.

Kunststof dakramen zijn in vele gevallen erg fijn en makkelijk zoals in een badkamer of als een dakraam juist hoger in het dak zit. Heb je een dakraam boven een trapgat dan is vaak een kunststof versie ook erg fijn. Voor deze niet makkelijk bereikbare dakramen kun je ook kiezen voor dakramen op zonne-energie of elektrisch.

Er zijn vele mogelijkheden voor kunststof dakramen, dus kijk eens rustig rond en laat je goed informeren.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

VELUX onderhoudsarme dakramen

klik hier voor soorten en maten

FAKRO kunststof dakramen

klik hier voor soorten en maten

VELUX GGU kunststof dakraam met houten kern

Een kunststof dakraam

De kunststof tuimeldakramen scharnieren in het midden, waardoor deze voor goede ventilatie kan zorgen en tevens makkelijk schoon te maken zijn door de schoonmaakstand. Een kunststof tuimeldakraam is dan ook makkelijk in onderhoud, wat juist heel prettig is als jouw dakraam wat hoger in het dak ligt.

Kunststof uitzettuimel dakramen scharnieren bovenin, zodat er geen deel van het dakraam naar binnenkomt en dit makkelijk te combineren is als je dakbeschot niet zo heel diep is en je wilt toch graag een hor en je dakraam goed open kunnen zetten. De tuimelstand bij dit dakraam is te gebruiken voor de schoonmaakstand zodat je makkelijk het raam kunt lappen.

De kunststof dakramen zorgen voor meer licht en ventilatie op uw zolder, badkamer of overige ruimte.
Dakramennederland biedt juist de mogelijkheden voor dakramen, dakkapellen, dakserre’s, daglichtsystemen, dakraamgordijnen, verduisterende rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.

Je wilt jouw dakraam van VELUX vervangen voor een VELUX dakraam van kunststof, kan dit?

Is jouw dakraam al wat ouder en ben je bang voor lekkage? Elk dakvenster is te vervangen door een VELUX dakvenster. Wel is het zo dat bij de meeste oude VELUX dakvensters deze 1 op 1 te vervangen zijn door de nieuwste generatie VELUX dakvensters. Het 1 op 1 vervangen van de dakvensters zorgt er voor dat de afwerking vaak behouden kan blijven, als deze nog goed intact is en dit door jou gewenst is. Dit komt doordat de renovatie gootstukken aansluiten op de huidige afwerking, aangezien de binnen afwerking nog goed intact is en dit weinig te leiden heeft, is dit een uitstekende oplossing die de extra kosten voor de afweking voorkomt.

Er zijn een paar uitzonderingen in oude VELUX maten waarbij het nieuwe dakvenster niet aansluit op de afwerking waardoor er dan nieuwe afwerking gemaakt moet worden.

Wil je graag weten of jouw VELUX dakvenster 1 op 1 vervangen kan worden? Stuur ons dan een mail met alle gegevens en het typeplaatje van jouw oude dakvenster, dan zorgen wij voor een juist advies en een duidelijk antwoord.

6 Goede redenen om kunststof dakramen in jouw dak te willen.

De vraag of je een dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

  • Meer daglicht
  • Ventileren
  • Meer ruimte
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Woongenot
  • Veiligheid, vluchtroute

Een  dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

VELUX accessoires voor alle VELUX dakramen

Tot slot

Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1