Velux Onderhoudsarme Dakramen

Klik hier voor de vele mogelijkheden

Fakro Onderhoudsarme Dakramen

Klik hier voor de vele mogelijkheden

Roto Onderhoudsarme Dakramen

Klik hier voor de vele mogelijkheden

Specialist op het gebied van dakramen

Als dakramenspecialist zijn wij Velux, Fakro en Roto montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de training bij deze merken/fabrikanten zelf. Wilt u een nieuw dakraam of een dakraam vervangen? Bent u op zoek naar raamdecoratie? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. We staan voor vakmanschap en beschikken over de benodigde certificaten (waaronder het VCA certificaat) om dat aan te kunnen tonen. Dakramen Nederland biedt:

  • Gegarandeerd kwaliteit;
  • Lange levensduur van de dakramen;
  • 10 jaar garantie op onze diensten;
  • Veel ervaring;
  • Kennis over de producten;
  • Veilig werken;

Onderhoudsarme dakramen laten plaatsen door Dakramen Nederland

Voor alle dakramen op deze site geldt dat prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden zijn. Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen. De prijzen zijn wel inclusief: dakvenster, gootstuk voor pannendak en waterkerend manchet, afwerking, pannen slijpen indien van toepassing, afvoeren van afval, montage en btw. Buiten een straal van 15 km van Zutphen rekenen wij €0,40 per kilometer aan reiskosten. Wij gaan er vanuit dat u de vloer, trap en eventuele meubels zelf zult afdekken. Geen kosten zullen opgenomen worden voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen. Er worden ook geen kosten opgenomen voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren, wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0575-542983 of 06-42812803. U kunt ook een bericht sturen door middel van een e-mail of het invullen van het contactformulier op de website. Wilt u dat we een vrijblijvende offerte voor u opstellen? Geef dit dan gerust even aan.

UA-64351266-1