Raamdecoratie
Raamdecoratie van VELUX, ROTO en FAKRO zitten in ons assortiment zoals:

  • Horren
  • Rolluiken
  • Verduisterende rolgordijnen
  • Jaloezieen
  • Buitenzonweringen
  • Lichtdoorlatende rolgordijnen
  • Plissegordijnen

Al deze producten kun je terugvinden in onze webshop zodat je deze zelf makkelijk in jouw dakraam kunt plaatsen. Uiteraard is montage hiervan door ons ook mogelijk alleen hangen de kosten af van de situatie en de afstand in km.

Voor alles op het gebied van dakramen en raamdecoratie kun je op deze site kijken voor meer informatie, maten en prijzen.
dakraam duo

Dakramennederland levert en monteert dakraamdecoratie

Dakramennederland is jouw dakramen specialist op gebied van ROTO, VELUX en FAKRO raamdecoratie. Daarmee kun je het daglicht op jouw zolder reguleren. Zorg voor goede ventilatie in de ruimte door 2 keer per dag even je dakraam 10 minuten open te zetten, dit is goed voor je gezondheid.

Als dakramenspecialist zijn wij VELUX, ROTO en FAKRO montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij deze leveranciers zelf.
Wilt u een nieuw dakraam of een dakraam vervangen? Neem dan CONTACT met ons op!

Of vraag een gratis en vrijblijvende OFFERTE aan voor een dakraam, BASkapel, daglichtproducten of juist dakraamdecoratie van ROTO, VELUX en FAKRO.

A-merken dakramen en raamdecoratie

Dakraam VELUX:

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is VELUX niet goedkoop. VELUX levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vindt VELUX erg belangrijk. Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam FAKRO:

FAKRO is ook een kwalitatief goed merk, FAKRO heeft zich erg gericht op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie en ent een andere afwerking van producten. Voorbeeld is het dakraam met de verhoogde tuimel as waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO heeft een lange levensduur en hoge kwaliteit. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam ROTO:

ROTO dakramen komen uit Duitsland en staan bekend als de Duitse degelijkheid. De dakramen van ROTO zijn veel geplaatst door woningbouw verenigingen en daardoor juist voor deze groep mensen die deze dakramen al in hun bezit hebben, kun je allerlei ROTO decoratie bestellen via onze webshop.

ROTO is kwalitatief zeker goed en ROTO heeft bijvoorbeeld echt kunststof dakramen die dus onderhoudsarm zijn en je er weinig omkijken naar hebt.

Het bedrijf ROTO van Bad Mergentheim maakt al meer dan 75 jaar dakramen en dakraamdecoratie in heel Europa en vooral in Duitsland daardoor is ROTO over de wereld een bekend merk in dakramen.
ROTO biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen om de zon in jouw kamers te brengen.

DakramenNederland.nl
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

UA-64351266-1