Raamhorren:
Insectenhor zorgt  voor meer slaapcomfort zonder insecten om u heen.
Met een  insectenhor kunt u genieten van frisse lucht zonder insecten. De dakraam horren zijn eenvoudig te bedienen en passen op ieder dakraam. Velux, Fakro en Roto horren zijn speciaal gemaakt voor dakramen. Zo kunt u ‘s nachts het ongedierte en overdag de warmte buiten houden. De dakraam horren zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en zijn geschikt voor dak- en tuimelramen.
121789-01-XS_8888

Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw

Dakramennederland uw dakramen specialist Martin de Beus op gebied van Velux, Fakro en Roto. Voor al uw dakramen op maat zit u hier goed. Velux, Fakro en Roto dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Dakramen zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.
Onze dakramen  en raamdecoratie staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Horren bijvoorbeeld houden de insecten buiten en zorgen toch voor een goede ventilatie. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte.

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen

Dakraam Velux: Velux is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is Velux niet goedkoop. Velux levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vind Velux erg belangrijk. Wij leveren Velux dakvensters in kunstsof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.
Montagepartner Fakro. martin de Beus Bouw en Verbouw- dakramennederland.nl

Dakraam Fakro: Fakro is ook een kwalitatief goed merk, Fakro heeft zich erg gericht op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. Voorbeeld is het dakraam met de verhoogde tuimel as waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook Fakro heeft een lange levensduur en hoge kwaliteit. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.
Roto specialist
Dakraam Roto: Roto komt uit Duitsland en kent dus ook Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. Roto staat bekend om zijn zeer lange levensduur en heeft diverse mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Vragen over een dakraam of raamdecoratie op maat ? Neem dan CONTACT met ons op!

Of vraag een gratis en vrijblijvende OFFERTE aan voor een dakraam/decoratie van Velux, Fakro en Roto.
Dakramennederland-Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen t: 0642812803 / 0575542983
e: info@martindebeus.nl

UA-64351266-1