Raamhorren

Raamhorren of Insectenhorren zorgen  voor meer slaapcomfort zonder insecten om je heen zodat je makkelijker kunt slapen.
Met een  insectenhor kun je dan ook genieten van frisse lucht zonder dat gezoem om je heen. De dakraam horren zijn eenvoudig te bedienen en passen op ieder dakraam doordat deze horren op de binnen aftimmering geplaatst dienen te worden. VELUX, ROTO en FAKRO horren zijn speciaal gemaakt voor deze merken dakramen. Zo kun je ‘s nachts het ongedierte en overdag de warmte buiten houden. De dakraam horren zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en zijn geschikt voor dak- en tuimelramen.
121789-01-XS_8888

Webshop ook voor raamhorren

In onze webshop kun je ook makkelijk de raamhorren bekijken en de juiste vinden voor jouw dakraam of dakramen.

Met een insectenhor kan het uitzetraam altijd normaal worden geopend om ventilatie mogelijk te maken en toch geen insecten via het dakraam binnen zullen komen, zodat je heerlijk slaapt en frisse lucht binnen krijgt.
De zijgeleiding en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak zodat dit zorgt voor maximale bescherming zodat de muggen geen kans hebben om binnen te komen.

De horren zijn eenvoudig te monteren op de afwerking rondom het dakraam. Wanneer de insectenhor niet in gebruik is, wordt het fijnmazige gaas netjes in de slanke cassette opgeborgen, wat zorgt voor een onbelemerd uitzicht. Het mooie slanke design past perfect bij dakramen in ieder interieur.

Tot slot

Wil je graag een raamhorren of juist een hor in jouw dakraam laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste oplossingen op dakramen en dakraamdecoratie gebied. Weet je na het lezen van deze pagina nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan natuurlijk contact met ons op.

Dakramennederland
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen t: 0642812803 / 0575542983
e:info@dakramennederland.nl

Showroom alleen op afspraak:
Enkweg 1B (naast tankstation de Weule)
7251 EV Vorden

UA-64351266-1