Roto Q Nieuwste serie dakramen

Klik op de foto voor soorten en verkrijgbare maten

Roto Houten Dakramen

Klik op de foto voor soorten en verkrijgbare maten

Roto Kunststof Dakramen PVC

Klik op de foto voor soorten en verkrijgbare maten

Roto Dakraam Decoratie

Klik op de foto voor soorten, maten en prijzen

Roto Rolluiken/Buitenzonwering

Klik op de foto voor soorten, maten en prijzen

Roto Daglichtsystemen

Klik op de foto voor soorten en verkrijgbare maten

Wat Roto dakramen met de ruimte doen

Daglicht speelt een grote rol bij ons welbevinden. Is de zolder donker, waardoor hij niet geschikt is als bijvoorbeeld slaapkamer of kantoor? Wanneer u een Roto dakraam koopt, kan van de zolder een lichte leefbare kamer worden gemaakt. Hierdoor kunt u maximaal gebruik maken van alle ruimte in huis! Naast de dakramen van dit werk, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld rolluiken en zonwering. U kunt bij ons terecht voor:

Verschillende dakramen van Roto

Roto staat bekend om de ‘german made’ kwaliteit. Alle dakramen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en beschikken over moderne beglazing. De dakramen zijn eenvoudig te bedienen en te reinigen, waardoor de keuze voor het kopen van dit dakraam erg aantrekkelijk wordt. De producten zijn duurzaam, consequent en betrouwbaar. Bij ons kunt u terecht voor de verschillende dakramen van Roto. Bijvoorbeeld voor de nieuwste serie dakramen, houten dakramen en kunststof dakramen. Doordat de maten van deze dakramen verschillen, kunt u altijd een dakraam kopen dat perfect in het dak past. Naast de dakramen, verkopen wij ook verschillende accessoires van dit merk! De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u bij ons ook terecht voor dakraamgordijnen, rolgordijnen, insectenhorren op maat, rolluiken en vele andere soorten dakraamdecoratie.

De prijs van een Roto dakraam

Wilt u weten wat het plaatsen of vervangen van een Roto dakraam kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte
aan. De offerteprijzen van een dakraam zijn inclusief:

 • Dakvenster
 • Gootstuk voor pannendak en waterkerend manchet
 • Dakpannen slijpen indien nodig
 • Montage
 • Afvoeren van het afval

Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij € 0,40 per kilometer aan reiskosten. Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen.
Ook gaan wij van Dakramennederland er vanuit dat u de vloer, trap en evt. meubels zelf zult afdekken. In de offerte zijn daarnaast ook geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen. Hetzelfde geldt voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding.

Specialist op het gebied van dakramen

Wij vertellen u graag wat meer over Dakramennederland, ons bedrijf. Wij zijn de specialist op het gebied van het plaatsen en vervangen van dakramen van VELUX, FAKRO en Roto. Het begon allemaal in 2006, toen we ons bedrijf begonnen als Martin de Beus Bouw en Verbouw. Dakramennederland en de bijbehorende webshop zijn onderdeel van dat bedrijf. Wilt u een nieuw dakraam of is uw huidige dakraam aan vervanging toe? Wij zijn een in Zutphen gevestigd bedrijf dat dakramen kan leveren, plaatsen en vervangen.

Waarom kiezen voor Dakramennederland?

Waarom zou u kiezen voor Dakramennederland? Wij zetten de voordelen van ons bedrijf graag voor u op een rij:

 • Wij leveren uitsluitend van de beste kwaliteit
 • We zijn montagepartner van VELUX, FAKRO en Roto
 • We geven altijd een passend advies
 • De montage verloopt volgens de richtlijnen van de fabrikanten
 • We rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15km vanaf Zutphen
 • We laten de ruimte bezemschoon achter en voeren het afval af
 • U heeft door de offerte geen last van vervelende verrassingen achteraf

Meer weten over een Roto dakraam?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden omtrent een Roto dakraam. Misschien heeft u nog een vraag over de maten van een Roto dakraam of wilt u weten of het mogelijk is om losse onderdelen van een Roto dakraam te bestellen. Wij beantwoorden uw vraag graag zodat we u verder kunnen helpen! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

UA-64351266-1