Houten dakramen van ROTO

Vele denkbare combinaties

ROTO dakramen van massief grenenhout

ROTO houten dakramen zijn gemaakt in grenen hout naturel of wit gelakt als dakraam met standaardmaat met draaiend ventilatiesysteem. Er zijn verschillende mogelijkheden in houten ROTO dakramen zowel tuimel als uitzettuimel, maar vergeet ook de top-tuimel bijvoorbeeld niet. 
Het houten ROTO dakraam wordt gekenmerkt door een modern ontwerp van de buitenbekleding in de unieke kleurstelling van antraciet metallic.

ROTO dakvensters van hout zijn van massief grenenhout, drie lagen laminaat (vervormingsvrij, hydraulisch gelijmd), waterbestendig, uitgebreide formaldehydevrije houtbeschermingsprimer en deklaag (watergebaseerde lak)

Veiligheid: automatische blokkering in onderhoudspositie waardoor je rustig het benodigde onderhoud kunt uitvoeren zonder dat het dakraam verder beweegd.

Voor elektrisch bedienbare ROTO dakramen kijk je bij de Tronic varianten.

ROTO Partner

Dakvensterspecialist

Dakramennederland is jouw dakvensterspecialist of je nu jouw dakraam wilt vervangen of juist nieuwe dakramen wenst te hebben. Bij Dakramennederland zit je altijd goed!
Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij van Dakramennederland bieden vele mogelijkheden op het gebied van ROTO dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, maar ook alles op het gebied van ROTO dakraam decoratie zoals buiten zonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden.

De houten dakramen van ROTO zijn van natuurlijk gelakt grenenhout of grenenhout wit gelakt (RAL 9016), dit is altijd makkelijk te combineren met de kleuren in elk huis. ROTO dakvensters zijn meestal mogelijk in de volgende bedieningen:

  • Handbediend
  • Elekrisch bediend

Vraag gerust naar de mogelijkheden natuurlijk.
De dubbele dichtingsrubber zorgen voor een betere afdichting van het raam.

Kies voor Dakramenederland!

Wij zijn jouw ROTO dakramenspcialist en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staat en geven altijd een juist advies voor in jouw situatie.

Wij voeren het merk ROTO, wat een A-merk is op dakvenster gebied, ROTO is dus een toonaangevend merk van topkwaliteit.
Heb je meer daglicht nodig? Denk dan aan ROTO en Dakramennederland als dakvensterspecialist.

Zal ik je bellen?