Roto Houten Tuimelvenster met verhoogde Tuimelas

Dakramen met een verhoogd draaideel voor meer ruimte als het raam open staat. Heeft u een dakraam nodig tijdens uw zolderverbouwing, dan bent u bij Dakramennederland bij het juiste adres. Dit type dakraam heeft een handgreep aan de onderkant van het dakvenster zodat deze makkelijk open en dicht te doen is.
Roto R7

Dakvenster van topkwaliteit in hout die opent tot 38 ° met een unieke handgreep onderaan en standaard uitgerust met een randisolatie (isolatieblok en dampwerende verbindingskraag) voor nog meer energiebesparing.

Dakramennederland.nl uw dakramen specialist Martin de Beus op gebied van ROTO.

ROTO dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder.

Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken zorgen voor volledige duisternis overdag maar ook een goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte.

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende OFFERTE aan.

Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Voor ROTO dakraamdecoratie kunt u ook een kijkje nemen op onze webshop: www.dakramennederlandshop.nl

Dakramennederland.nl
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

UA-64351266-1