ROTO Rolluiken

Wilt u ook graag heerlijk donker slapen na een nachtdienst? Of heeft u kinderen die tussen de middag nog even heerlijk moeten slapen, maar lukt dat niet doordat het licht blijft in de slaapkamer? Wij bieden u de oplossing voor dakramen. Rolluiken voor dakramen zorgen voor een heerlijke donkere slaapkamer zodat u lekker kunt slapen als dit overdag ook even moet.

Tevens zorgt een rolluik voor warmtewering als de zon volop op uw dak staat, zodat het net iets koeler blijft op de zolder.

ZRO voor totaal wooncomfort.
Rolluik Roto

Producteigenschappen:

* Ideale verduistering
* Houdt wel tot 97% van de zonnewarmte buiten

ROTO rolluiken

Beschermen een kamer tegen oververhitting op een warme zomerdag, houden warmte binnen tijdens de winter en bieden ideale verduistering. Het geluid van regen of hagel wordt door de robuuste bouw gereduceerd en dit geeft direct een veilig gevoel.

ROTO komt uit Duitsland en kent dus ook Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. ROTO staat bekend om zijn zeer lange levensduur en heeft diverse mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

ROTO afstandbediening of schakelaar dienen apart besteld te worden!

ROTO buiten rolluik manueel word geleverd incl.  zwengel/stang bediening

Als dakramenspecialist zijn wij ROTO  montagepartner

Wij volgen ieder jaar weer de training bij ROTO Frank.
Wilt u een nieuw dakraam of een dakraam vervangen?  Bent u op zoek naar raamdecoratie? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie.

Vraag een Gratis en Vrijblijvende OFFERTE

Webshop Dakramennederland

UA-64351266-1