Showroom Dakramennederland

Showroom Dakramennederland

Dakramen zijn er in vele soorten en maten, deze hebben dan ook verschillende bedieningsmethoden. Dat zal waarschijnlijk een aantal vragen bij je oproepen, je koopt tenslotte niet elke dag een dakraam en je wil niet iedereen maar zo in je dak laten zagen. Wij van Dakramennederland helpen je graag, geven je het juiste advies en zijn een betrouwbare professional om jouw product te monteren. Wij staan voor je klaar.

Wil je eens wat meer advies of de dakramen in het echt zien?

Maak dan een afspraak om in onze showroom van Dakramennederland de vragen te stellen over dakramen, daglichtoplossingen, dakraam decoratie of andere VELUX oplossingen.
Wij zijn er voor het juiste advies en kijken graag met u mee wat in jouw situatie de beste, mooiste, handigste en fijnste oplossing zal zijn.
Vaak zijn er een aantal voorbereidingen die je zelf al kunt treffen zodat je goed voorbereid en met de vragen die je hebt, een juist advies te kunnen krijgen. De volgende vragen/ideeën zijn vaak de eerste stap in de richting voor een juist advies:

 • Wat is/wordt het doel van de ruimte?
 • Wil je juist een werkruimte creëren?
 • Wil je meer licht op de slaapkamer?
 • Wordt de ruimte als badkamer gebruikt?
 • Is de zolder toe aan meer ruimte n licht in de zin van bijvoorbeeld een dakkapel of dakkapelserre?
 • Wil je juist een balkonvenster zodat je uitstapmogelijkheden en meer ventilatie krijgt?
 • Heb je een keuken onder een schuin dak en wil je graag meer licht en ventilatiemogelijkheden?
 • Wil je boven een trapgat meer licht en ventilatie?
 • Wil je een nieuw dakraam juist om een dakraam vervangen?

Je ziet er zijn zo al een heleboel redenen om eens na te denken wat de reden is dat je juist meer licht, ruimte of ventilatie zou willen creëren.

Wat kun je van Dakramennederland verwachten?

Wij van Dakramennederland voorzien je allereerst van het juiste advies. Goed advies is de basis van jouw keuze in wat het beste is in jouw eigen situatie en dak. Waar de een een groot dakraam wil om meer licht te creëren is het voor de ander juist makkelijk om op de zolder bij de wasmachine meer ventilatie te kunnen krijgen. Iedere situatie is anders en vraagt ook om andere oplossingen, daar kunnen wij je zeker bij helpen. Wij vervangen, leveren en monteren elk dakraam, dakkapel, dakserre, daglicht producten en dakraam decoratie. Veelal werken wij met VELUX producten, maar uiteraard zijn er ook FAKRO of Keylite oplossingen waar wij de juiste mogelijkheden in kunnen bekijken.

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een mail met jouw vragen, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor je oppakken of beantwoorden. Dakramennederland is de VELUX en FAKRO dakramen specialist!
Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, maar ook alles op het gebied van dakraam decoratie zoals buitenzonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden. Dus schroom niet en vraag gerust!

Welke informatie is nodig om het juiste advies te krijgen?

Wij kunnen je om aanvullende informatie vragen, vaak is dit ook afhankelijk van de situatie bij je thuis. Vaak is het voor ons makkelijk om een aantal foto’s van de binnen en buitenzijde te ontvangen zodat wij de situatie wat beter kunnen inschatten.
Om je even een overzichtje te geven van de meest gestelde vragen die wij je kunnen stellen, zetten we deze even op een rij:

 • Lopen er zichtbare balken op de zolder? Zo ja…. welke afmetingen zitten er tussen de balken?
 • Welke maat dakraam/dakramen heb je ongeveer in gedachten?
 • Gaat het om een nieuw te plaatsen dakraam of om het vervangen van een huidig dakraam?
 • Zou je het dakraam in het hout of juist kunststof wensen?
 • Heb je een uitzet of tuimel versie in gedachten?
 • Wat is het aantal graden van de dakhelling? Deze kun je opmeten door de app van VELUX Roofpitch te downloaden.
 • Zou de plaatsing boven een trapgat moeten?
 • Is de plaatsing van binnenuit op stahoogte?
 • Zijn er zonne-panelen op het dak aanwezig?

Uiteraard kun je ook direct een vrijblijvende offerte  aanvragen zonder in de showroom langs te komen. Je kunt ons een mail sturen met jouw gegevens om een offerte aan te vragen of juist een afspraak te maken voor in de showroom.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1