VELUX Actie 2018 Dakramennederland

Wat houdt de VELUX actie 2018 in?

Nu tot wel € 500 cashback op VELUX dakkapellen, dakkapelserre of een Baskapel!

Heb je tussen 17 september en 31 december 2018 een VELUX dakkapel of Baskapel met VELUX dakramen aangeschaft of laten plaatsen? Vul dan vóór 31 maart 2019 jouw gegevens in bij VELUX en ontvang, na controle van alle gegevens door VELUX, uiterlijk 30 april 2019 het cashbackbedrag op jouw rekening.

Bekijk de actievoorwaarden op de site van VELUX om te zien hoeveel cashback je per product krijgt. De cashback kan oplopen tot €500!

De actie van VELUX geldt voor:

  • VELUX Dakkapel
  • VELUX Dakkapel serre
  • Baskapel (partner dakkapel)

VELUX dakkapel:

Meer ruimte met een VELUX dakkapel

Meer ruimte op zolder nodig?

Dan hebt u met een VELUX dakkapel de oplossing gevonden.

Originele VELUX dakramen worden gebruikt in een oplossing waarbij u meer daglicht binnen krijgt én de extra ruimte die u kent van een traditionele dakkapel. Een VELUX dakkapel is zonder vergunning te plaatsen, waardoor u aanzienlijk kan besparen in kosten en moeite.

 

VELUX dakkapel-serre:

Een traditionele dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak. Hierdoor kan daglicht slechts beperkt de kamer binnenkomen. De nieuwe VELUX dakkapel serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen.

Het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel 3 keer meer daglicht de woning binnen komt. Hierdoor hebt u niet alleen de extra ruimte die u van een dakkapel verwacht, maar de gehele kamer wordt ruimtelijker door meer daglicht!

Bovendien is de VELUX dakkapel serre in de meeste situaties zonder vergunning te plaatsen. De opbouw steekt niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor geen vergunning vereist is.

 

De BASkapel:

De BASkapel is HET alternatief voor de dakkapel! Ook al klinkt het ongelooflijk maar met De BASkapel wordt in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst behaald als met een dakkapel.

 

Hoe kan dit?

Bij een dakkapel wordt de meeste ruimte in de ruimte boven u gewonnen. Ruimte die u dus niet gebruikt.  Door de schuine ligging van de VELUX® dakramen in De BASkapel is de lichtinval echter vele malen groter dan bij een traditionele dakkapel.

De BASkapel wordt uitgevoerd met VELUX dakvensters. Afhankelijk van uw situatie kunt u hierbij kiezen uit verschillende uitvoeringen.

Kunt u het type plaatje van uw VELUX dakraam niet vinden?

De plaats van het type plaatje zit vaak in het kanteldeel van het dakraam, dus opent u het dakraam dan zit vaak bovenin links of rechts een plaatje waar alle codes op staan zoals

bijvoorbeeld: Komt u er zelf niet uit, kunt u niet zien welk dakraam u al heeft?

Stuur ons dan een foto per mail of alleen de code, dan kunnen wij u vertellen welk type dakraam u heeft. U heeft het type dakraam namelijk nodig om de juiste decoratie bij uw VELUX dakraam te kunnen bestellen bij ons in de webshop.

Wij van Dakramennederland zijn uw VELUX-dealer/montagepartner in Nederland.

Voor vragen over VELUX, kunt u altijd mailen.

Op de montage van vervangen dakramen of geplaatste dakramen krijgen onze klanten dan ook standaard tien jaar garantie. “Wij werken in het hele land, maar voornamelijk in de regio Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Dat zorgt ervoor dat wij het meest efficiënt kunnen werken en goede service verlenen.”

Wilt u VELUX dakraamdecoratie online bekijken zoals verduisterende rolgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken, jaloezieën, vouwgordijnen, buitenzonwering of heeft u juist een bedieningssysteem nodig? Kijk dan eens rond op onze webshop:www.dakramennederlandshop.nl

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.

DakramenNederland.nl 0642812803 / 0575542983 l info@dakramennederland.nl

Wilt u meer blogs lezen? Kijk dan op onze Blog pagina van www.dakramennederland.nl.

UA-64351266-1