VELUX buiten zonwering

VELUX buiten zonwering bieden een effectieve manier om op warme dagen de overbodige zonnewarmte buiten te houden. Voordat de zonnestralen het glaselement raken, wordt de warmte tot 73% geblokkeerd. De transparante structuur zorgt ervoor dat daglicht de kamer nog gewoon binnen komt en het uitzicht behouden blijft. Tevens is er sinds 2020 nu ook een verduisterende buitenzonwering leverbaar, dit zorgt dus voor fijne verduistering van de ruimte en houdt de warmte en het zonlicht buiten. Deze verduisterende buitenzonwering is alleen op zonne-energie leverbaar.

Mocht je nu opzoek zijn naar rolgordijnen die verduisteren, kijk dan bij de VELUX Verduisterende rolgordijn en zie wat de kleurmogelijkheden en eigenschappen zijn. VELUX heeft diverse mogelijkheden voor decoratie in een dakraam zoals o.a. ook jaloezieenplissegordijnen en diverse voordeelsets. Kijk gerust eens rond voor de mogelijkheden.

De buitenzonwering van VELUX is bij VELUX volop getest en biedt een mooie en makkelijke oplossing om zoveel mogelijk zon buiten te houden.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

MHL_VELUX buitenzonwering
MHL_VELUX buitenzonwering

VELUX Buitenzonwering hanbediend

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX-MML_elektrisch en op zonne-energie buitenzonwering

VELUX Buitenzonwering elektrisch en op zonne-energie

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX-verduisterende-buitenzonwering-SSS-zonne-energie

Verduisterende buitenzonwering op zonne-energie

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Buitenzonweringen handbediend, elektrisch en op zonne-energie

Effectieve warmtewering in de zomer

Producteigenschappen:

 • Houdt wel tot 73% van de zonnewarmte buiten
 • Door transparante netstructuur blijft het uitzicht behouden.
 • Handmatig en elektrische bediening mogelijk
 • Ontworpen om van binnenuit te monteren en bedienen

Wil je de warmte buiten houden en tegelijkertijd het uitzicht behouden? Dan bieden VELUX buitenzonweringen de beste oplossing! Buitenzonweringen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnestralen blokkeren voordat deze jouw raam bereiken en de kamer opwarmen. De VELUX buitenzonwering is leverbaar met een 15% transparante stof in de kleur Antraciet. Bovendien zijn buitenzonweringen lichtdoorlatend, zodat je nog steeds kunt genieten van het uitzicht.

Je kunt buitenzonweringen ook combineren met VELUX raamdecoratie om daglicht te verzachten of te verduisteren. VELUX buitenzonweringen zijn gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek. VELUX buitenzonweringen passen perfect op VELUX dakramen en zijn gemakkelijk van binnenuit te monteren.

Effectieve warmtewering in de zomer

VELUX Elektrisch bediende buitenzonwering (MML)

Eenvoudig op afstand bediend.
Traploos en vanuit iedere kamer in huis op afstand te bedienen buitenzonwering. Ideaal wanneer het dakraam buiten handbereik gemonteerd is. Geen beperking van het uitzicht dankzij de netstructuur van de buitenzonwering.

Bediening
io-homecontrol® zorgt voor extra mogelijkheden zoals het instellen van timers en geavanceerde programma’s. Met de intelligente afstandsbediening (niet inbegrepen) kan u de buitenzonwering vanuit iedere kamer in huis bedienen.

LET OP:
Dit type raamdecoratieproduct kan niet gemonteerd worden op dakramen met een hellend combinatie-element (type GIU of GIL) eronder.
Deze handbediende buitenzonwering past niet op een INTEGRA elektrisch of solar dakraam.

Voor dit elektrische te bedienen raamdecoratieproduct heeft u een bedieningssysteem (KUX) nodig, indien het dakraam handbediend is. Bestel deze erbij als u geen VELUX INTEGRA® dakraam (op netstroom) heeft, of als u nog geen bedieningseenheid gemonteerd heeft.

VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

Perfect voor dakramen buiten handbereik

Combineert effectieve warmtewering met comfortabele, eenvoudige, draadloze montage en bediening. Uw uitzicht wordt niet beperkt dankzij de netstructuur van de buitenzonwering.

Bediening
Dit product wordt bediend met een meegeleverde afstandsbediening. Het product kan traploos bediend worden en kan op iedere positie stop gezet worden. De buitenzonwering is voorzien van het io-homecontrol® bedieningssysteem.

Hoe werkt de buitenzonwering op zonne-energie?
Op de buitenzonwering wordt een zonnecel gemonteerd. Deze cel voedt de accu in het product, zodat de buitenzonwering geopend en gesloten kan worden. Daglicht is voldoende om de accu op te laden. Het product is dus altijd gereed voor gebruik en het verbruikt geen netstroom.

NIEUW!!!!! VELUX Buiten zonwering SSS op zonne-energie, solar.

Deze nieuwe verduisterende buitenzonwering op zonne-energie van VELUX is een zeer mooie oplossing om de ruimte te verduisteren en de zon buiten te laten. Dit is een mooi alternatief voor een VELUX Rolluik. Deze verduisterende buitenzonwering is voorzien van sterke duurzame stof en heeft een stijlvol ontwerp. De verduisterende buitenzonwering SSS wordt geleverd incl. draadloze wandbediening.

Eigenschappen:

 • Verduisterend
 • Warmtewerend
 • Sterk
 • Duurzaam
 • Kleur doek 0000 Antraciet
 • Makkelijk te installeren
 • 3 jaar Garantie
 • Incl. draadloze wandbediening.

Bediening
Dit product wordt bediend met een meegeleverde afstandsbediening. Het product kan traploos bediend worden en kan op iedere positie stop gezet worden. De Elektrisch Intregra verduisterende buitenzonwering wordt aangedreven door zonne-energie.

Hoe werkt de VELUX buitenzonwering op zonne-energie?
Op de buitenzonwering wordt een zonnecel gemonteerd. Deze cel voedt de accu in het product, zodat de buitenzonwering geopend en gesloten kan worden. Daglicht is voldoende om de accu op te laden. Het product is dus altijd gereed voor gebruik en het verbruikt geen netstroom.

MHL MML MSL VELUX handbediend, elektrisch en op zonne-energie
VELUX MML_elektrische buitenzonwering of op zonne-energie
VELUX-verduisterende-buitenzonwering-SSS-zonne-energie

Tot slot

Wil je graag zelf een rolluik of buitenzonwering plaatsen….dat kan. Bestel dan via onze webshop de juiste maat en je kunt aan de slag. Wil je graag een verduisterend rolgordijn laten plaatsen, dan ben je bij Dakramennerderland ook aan het juiste adres! Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1