Velux dakraam:

Velux Dakraam: Velux is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is Velux niet goedkoop. Velux levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vind Velux erg belangrijk. Wij leveren Velux dakvensters in kunstsof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.
velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen
Als dakramenspecialist zijn wij Velux montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij Velux zelf. Dus bent u op zoek naar een zolderraam rolgordijn of juist naar dakraam verduistering van uw zolder??? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij u bieden. Velux decoratie is van goede kwaliteit van een betrouwbaar merk. Velux geeft 10 jaar garantie op zijn producten. Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie.

Velux dakramen, horren, rolluiken, verduisterende rolgordijnen, jaloezieen. Alles op het gebied van Velux dakramen plaatsen
igetraind 2015

Velux dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. De dakvensters van Velux zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte. Meer daglicht en ventilatie krijgt u in huis met een dakraam van Velux. Velux biedt mogelijkheden voor dakramen, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie. Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.
Vragen over een Velux dakraam op maat ? neem dan contact met ons op!
info@martindebeus.nl 0575-542983 / 06-42812803

Of vraag een gratis en vrijblijvende Offerte aan voor een dakraam van Velux
Veluxcertificaat-marja Veluxcertificaat-2014

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@martindebeus.nl

UA-64351266-1