Velux dakramen: Velux is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is Velux niet goedkoop. Velux levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vind Velux erg belangrijk. Wij leveren Velux dakvensters in kunstsof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.
velux-logo
Dakramennederland-Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen

Dakramennederland is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw

Dakramennederland uw dakramen specialist Martin de Beus op gebied van Velux. Voor al uw dakramen op maat zit u hier goed. Velux zogen dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Dakramen zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte. Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken zorgen voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.

Uw dakraam vervangen? Of nieuw dakraam plaatsen? Bij Dakramennederland.nl zit u goed! Goede kwaliteit dakramen en dakraamdecoratie. Wij zijn erkend montagepartners van VELUX. Montagekwaliteit wint altijd!
velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen
10 jaar garantie op alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. Wij vervangen-leveren-en monteren een dakraam op maat in Zutphen-Deventer-Apeldoorn– Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland-Overijssel-geheel Nederland. Kijk voor informatie, maten en prijzen van dakramen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken, verduisterende rolgordijnen eens rustig rond op onze site.

bus

Vragen over een dakraam of raamdecoratie op maat ? Neem dan CONTACT met ons op!

Of vraag een gratis en vrijblijvende OFFERTE aan voor een dakraam/decoratie van Velux, Fakro en Roto.
Dakramennederland-Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen t: 0642812803 / 0575542983
e: info@martindebeus.nl

Velux dakramen zijn vermeld op deze site. Hiervoor geldt: Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen.

Prijzen zijn incl.:

  • Dakvenster
  • Gootstuk voor pannen dak en waterkerend manchet
  • Afwerking
  • Pannen slijpen indien van toepassing
  • Afvoeren afval.
  • Montage
  • BTW

Buiten een straal van 15 km van Zutphen rekenen wij 40ct p.km. aan reiskosten. Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen. Wij gaan er vanuit dat u de vloer, trap en evt. meubels zelf zult afdekken. Geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen. Geen kosten opgenomen voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding.

 

UA-64351266-1