VELUX dakramen en daarbij behorende accessoires

VELUX dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Zo zorgen de VELUX dakramen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. Met een VELUX dakraam creëer je gezonde leefruimtes met meer daglicht en frisse lucht. De mogelijkheden zijn eindeloos. VELUX dakramen en daarbij behorende accessoires zijn onder andere: horren, rolluiken, verduisterende rolgordijnen, jaloezieën. Voor alles op het gebied van VELUX dakramen leveren en plaatsen moet je echt bij Dakramennederland zijn.

Zo zijn er vele mogelijkheden voor VELUX decoratie/accessoires, zoals de daglichtsystemen die zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken van VELUX zorgen voor volledige duisternis overdag. Daarnaast is een goede energiebalans erg belangrijk in elke ruimte. VELUX kan hierin zeker het verschil maken. Voor een dakraam van VELUX en bijpassende accessoires moet je bij ons van Dakramennederland zijn, want wij bieden de oplossing op het gebied van VELUX dakramen.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

VELUX dakkapel raamdecoratie

VELUX Houten Dakvensters

klik hier voor maten en prijzen

Onderhoudsarme Dakvensters

klik hier voor maten en prijzen

VELUX Daglichtsystemen

klik hier voor maten en prijzen

VELUX Dakkapel Dakserre

klik hier voor maten en prijzen

VELUX Decoratie

klik hier voor maten en prijzen

VELUX Rolluiken / Buitenzonwering

klik hier voor maten en prijzen

Wij leveren en plaatsen alles op het gebied van VELUX

De bijbehorende producten mogen niet vergeten worden, want deze producten hebben ook een belangrijke functie. De dakvensters en dakramen van VELUX zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimtes. Dakramennederland biedt mogelijkheden voor VELUX dakramen, dakraamgordijnen, VELUX 1rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.

 

dakkapel serre van dakramennederland

Dakramennederland jouw VELUX montagepartner:

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.
Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.

Het glas van een VELUX dakraam

Wil je een VELUX dakraam laten plaatsen of juist vervangen? Dan kun je een keuze maken uit verschillende types glas van het dakraam. Bekijk hier de glassoorten die VELUX heeft.

De voordelen van een montagepartner van VELUX:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • U kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in uw woning
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB

De VELUX dakraamdecoratiemogelijkheden staan op onze webshop vermeldt.
Heb je vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag.

 

Waarom steeds meer mensen voor een dakraam van VELUX kiezen

Wist je dat de afgelopen jaren meer en meer mensen voor VELUX dakramen zijn gaan kiezen? VELUX is inmiddels een synoniem geworden voor het originele dakraam. Het merendeel van de mensen die aan een dakraam denkt zal ook automatisch aan VELUX denken. En niet zonder reden natuurlijk, want de kwaliteit die het bedrijf levert rechtvaardigt dat. Het bedrijf, dat inmiddels drie decennia ervaring heeft met het maken van dakramen, heeft inmiddels een uitgebreid assortiment, met voor iedere situatie een geschikt dakvenster.

Voordelen van een VELUX dakvenster

Een dakvenster van VELUX brengt diverse voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk de dakramen op schuine daken te plaatsen. Dit zorgt op een eenvoudige manier voor extra daglicht in ruimtes die daar normaal gesproken een dakopbouw voor nodig zouden hebben. Ook dragen de dakvensters bij aan een lager energieverbruik. Ze beschikken namelijk over dubbele beglazing. De tuimelvensters dragen daardoor bij een het drukken van het energieverbruik, wat je op den duur weer in je portemonnee zult merken.

Verder bevatten de ramen een ventilatieklep, die met een stof- en insectenfilter geïntegreerd is. Muggen hou je daardoor lekker buiten de deur, terwijl je de ruimte wel kunt luchten als je dat wilt. VELUX dakvensters zijn te plaatsen op dakhellingen tussen de 15 en 90 graden en zijn tevens vochtbestendig, dankzij de wit polyurethaan beschermlaag die erop is aangebracht.

VELUX dakraam met een goede isolerende werking

Een tijd geleden heeft VENUX de ThermoTechnology geïntroduceerd voor haar dakvensters. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijk verbeterde isolatiewaarde van de dakramen. De U-waarde is maar liefst met 1,2 verbeterd. Daarnaast bevatten de ramen een groter glasoppervlak, wat voor meer daglicht zorgt. Hierdoor komt er dus meer zonlicht de ruimte binnen en kan er meer warmte behouden worden.

VELUX rolgordijn bij het dakraam

Voor de VELUX dakramen is speciale raamdecoratie te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan rolluiken voor binnen en buiten. Daarnaast is er ook buitenzonwering. Dit zorgt voor warmte- en lichtwering en tevens wordt het raam inbraakveiliger.

Een VELUX rolluik zorgt voor volledige verduistering. Je kunt ’s nachts dus ongestoord slapen, maar ook overdag kan dit. De binnenkant van het rolluik is afgelakt met een speciale coating om op warme dagen warmte buiten te houden. Er is raamdecoratie voor de diverse VELUX dakraam maten.

Neem contact op

Wil je een dakraam vervangen of juist een nieuw dakvenster laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

  Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Adres & Woonplaats (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Foto binnenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Indien mogelijk buitenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Bent u benieuwd naar de kosten van een dakraam? Vraag dan een offerte aan. Offerte prijzen voor plaatsing van een dakraam zijn bij Dakramennederland inclusief:

  • Dakraam
  • Gootstuk voor pannendak
  • Waterkerend manchet
  • Afwerking
  • Pannen slijpen indien van toepassing
  • Afvoeren afval
  • Montage
  • BTW
   Tenzij anders vermeldt.
  • Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
  • Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.
  • Tot 15km geen reiskosten en buiten 15km € 0,40 p.km. aan reiskosten.
  • Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient je als klant zelf te verzorgen.
  • Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
  • Elektra, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
  • Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vergunning nodig voor een VELUX dakraam?

  Nee, in de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor een VELUX dakraam. De vergunningseisen komen namelijk te vervallen door het formaat van het dakvenster. De opstand van een VELUX dakvenster steekt nooit meer dan 60 cm uit het dakoppervlak. We raden wel aan om de mogelijkheden en eisen in jouw situatie na te vragen bij je gemeente.

  Wat is de levensduur van een VELUX dakraam?

  Een VELUX dakraam heeft een zeer lange levensduur. Houten dakramen hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar, kunststof dakramen gaan 30-40 jaar mee. Je kunt de levensduur van je VELUX dakraam verlengen door het goed te onderhouden. Een houten dakraam dien je eens in de 6-7 jaar te schilderen.

  Wat is het beste dakraam?

  Het beste dakraam is in onze ogen een VELUX dakraam. Een dakraam van VELUX staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Zo heeft het een goede isolerende werking. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om een VELUX dakvenster. Voor iedere situatie is een geschikt dakvenster beschikbaar.

  Hoeveel dakramen mag je plaatsen?

  Hoeveel dakramen je plaatst, is helemaal aan jou. Het enige waar je rekening mee moet houden is het formaat: steekt je dakvenster meer dan 60 cm uit het dakoppervlak, dan moet je een vergunning aanvragen. Wanneer je twee individuele dakramen naast elkaar of boven elkaar plaatst, moet je een afstand van twee dakpannen tussen de ramen aanhouden. Een afstand van twee dakpannen is ongeveer 40-60 cm.

  UA-64351266-1