VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof Tuimeldakramen – Maten

Dit VELUX kunststof tuimeldakraam op zonne-energie kun je met een afstandsbediening heerlijk open en dicht doen ook al zit het dakraam dus hoger in je dak. Deze elektrische dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Gemak dient de mens met deze eenvoudige afstandsbediening en tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden om de dakramen en diens decoratie via een app te laten werken. Tevens zit er een regensensor op het VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof Tuimeldakraam waardoor deze automatisch sluit  als het regent. Dus geen paniek als je even niet thuis bent, het gaat regenen en je dakraam staat nog open……het sluit automatisch en zo voorkom je een hoop ellende aan regenwater binnen.

VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof  Tuimeldakramen  zijn onderhoudsvrije dakramen en daardoor erg aantrekkelijk juist voor op de zolder waar je niet heel vaak komt om alles te onderhouden en schoon te maken.
Deze tuimeldakramen in het kunststof hebben een kern van PEFC-gecertificeerd hout met een polyurethaan beschermlaag, daardoor zijn deze dakramen heel geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Wij adviseren de VELUX Kunststof tuimeldakramen dan ook voor dakramen die hoger in het dak moeten komen, daar waar je moeilijk bij kunt komen.

De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen het reguleren van een ruimte met veel daglicht, verduistering  en goede ventilatie. Rolluiken van VELUX zorgen bijvoorbeeld voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte, van badkamer tot zolder.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

VELUX afstandsbediening via je telefoon

Eigenschappen van de VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof Tuimeldakramen:

 • Vochtbestendig met een witte polyurethaan beschermlaag
 • Bedieningshandreep aan de bovenzijde voor eenvoudige en veilige bediening ook wanneer er meubels onder het raam zijn geplaatst
 • Ventilatieklep met geïntegreerd stof- en insectenfilter
 • Onderhoudsvrije afwerking binnenzijde
 • Onderhoudsvrije lijsten aan de buitenzijde

Kern van PEFC gecertificeerd hout compleet voorzien van een polyurethaan beschermlaag
Voor installatie in dakhellingen tussen 15° en 90°.

VELUX GGU elektrisch dakraam
Elektrisch dakraam met afstandsbediening
VELUX glassoorten doorsnede Dakramennederland, veiligheidsglas, warmtewerend glas, zelfreinigende beglazing, geluidsisolerend glas

VELUX tuimel dakraam op zonne-energie

De dakramen van VELUX op zonne-energie hebben meerdere mogelijkheden in beglazing hierdoor biedt elk dakraam een uitstekende energiebalans. De kunststof tuimeldakramen van VELUX scharnieren in het midden, waardoor deze voor goede ventilatie kan zorgen en tevens makkelijk schoon te maken zijn door de schoonmaakstand. Een VELUX Kunststof tuimeldakraam is dan ook makkelijk in onderhoud.
De kunststof dakramen van VELUX zorgen voor meer licht en ventilatie op uw zolder, badkamer of overige ruimte.
Dakramennederland biedt juist de mogelijkheden voor dakramen, dakkapellen, dakserre’s, daglichtsystemen, dakraamgordijnen, verduisterende rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.

VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof Tuimeldakramen scharnieren bovenin en in het midden waardoor deze voor goede ventilatie kunnen zorgen en tevens makkelijk in onderhoud zijn. De makkelijke bovenhandgreep zorgt voor fijne bediening en een ventilatiestand wat erg belangrijk is voor elke ruimte.

Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn.

Een VELUX kunststof dakraam op zonne-energie geeft zeker een meerwaarde aan jouw woning

Wil je jouw woning verkopen en een dakraam laten plaatsen omdat het een meerwaarde aan de woning geeft? Of wil je juist graag meer frisse lucht en daglicht in de woning of werkruimte?
Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor elke woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.
Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

Elektrisch mechanisme van een VELUX dakraam

6 Goede redenen om een VELUX GGU op zonne-energie– Kunststof Tuimeldakramen in jouw dak te willen.

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft. Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

Dakramennederland jouw VELUX montagepartner

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.
Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.
De voordelen van een montagepartner van VELUX:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • Je kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in elke woning
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB

De VELUX dakraamdecoratiemogelijkheden staan op onze webshop vermeldt.
Heb je vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag

Vraag direct een offerte aan

  Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Adres & Woonplaats (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Foto binnenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Indien mogelijk buitenzijde dak waar dakraam-daglicht oplossing gewenst is

  Tot slot

  Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

  Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

  UA-64351266-1