VELUX Insectenhorren

VELUX insectenhorren zodat frisse lucht naar binnen komt en insecten buiten blijven.
Heb je ook zo’n last van gezoem en geprik als je bijna slaapt? Dat wekt een hoop frustratie op en vervolgens kun je niet in slaap vallen voordat je de oorzaak heeft weggeslagen.
De insectenhor van VELUX zorgt voor een heerlijke nachtrust zonder gezoem of geprik.

Met een VELUX insectenhor kan het raam regulier worden geopend om ventilatie mogelijk te maken en toch geen insecten via het dakraam binnen zullen komen, zodat je heerlijk slaapt en frisse lucht binnen krijgt.
De zijgeleiding en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak zodat dit zorgt voor maximale bescherming.

De horren worden geplaatst op de binnen afwerking, waardoor je dakraam toch open of gedeeltelijk open kan.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

Insectenhor VELUX horren

Product eigenschappen:

  • Maximale bescherming tegen insecten.
  • Nieuwe netstructuur, 17% beter zicht.
  • Beweegt soepel en geleidelijk door de slanke zijgeleiding.
  • Duurzame transparant gaas waardoor het uitzicht behouden blijft.
  • Gaas wordt opgeborgen en de aluminium cassette wanneer de hor niet wordt gebruikt.
  • Universele maatcodering, past op generaties dakramen.
  • De nieuwe witte cassette en zijgeleiders zorgen voor een mooi geheel.

Een VELUX insectenhor laat je genieten van frisse binnen lucht zonder insecten. De horren zijn eenvoudig te monteren op de afwerking rondom het dakraam. Wanneer de insectenhor niet in gebruik is, wordt het fijnmazige gaas netjes in de slanke cassette opgeborgen, wat zorgt voor een onbelemmerd uitzicht. Het nieuwe witte design past perfect bij wit afgewerkte dakramen en in ieder interieur.

VELUX Specialist

Als specialist op het gebied van dakramen kunnen we bij Dakramennederland ook dakraam accessoires leveren. Wij hebben een breed en divers aanbod aan dakraam accessoires en dakraam decoratie. Deze kunnen perfect worden afgestemd op ieder kamertype. Horren zorgen juist voor een nacht zonder muggen en vliegen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je juist meer informatie ontvangen? Neem gerust eens contact met ons op om verder te informeren.

Er vele mogelijkheden voor VELUX decoratie/accessoires. VELUX kan hierin dus zeker het verschil maken. Voor een dakraam van VELUX en bijpassende accessoires moet je bij ons van Dakramennederland zijn, want wij bieden de oplossing op het gebied van VELUX dakramen.

VELUX hor insectenwering

Tot slot

Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1