VELUX Jaloezieën

VELUX jaloezieën laten precies de gewenste hoeveelheid daglicht binnen met behoud van de gewenste privacy. Ze combineren een klassieke stijl met optimale lichtregeling. Bovendien zijn jaloezieën vochtbestendig en eenvoudig te reinigen. Dat maakt ze perfect voor een badkamer, keuken of kantoor. Uiteraard zijn is deze mooie oplossing in elke ruimte te gebruiken op een VELUX dakraam.

VELUX jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp van de jaloezieën heeft geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif. Met de VELUX jaloezieën heb je optimale controle over de invalshoek en hoeveelheid daglicht die de kamer binnenvalt. Bovendien zorgt een jaloezie voor privacy. Dat is een zeer welkome functie als je doucht, in bad zit of gebruik maakt van het toilet.

De jaloezieën zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. Je opent of sluit het gordijn met de jaloezie brede handgreep. De richting van de aluminium lamellen regel je met de schuif op de rechter zijgeleiding. Ze zijn ideaal voor handmatig te bedienen dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn.

Zo zie je hieronder de kleurkeuzes die er voor VELUX  jaloezieën zijn. Mocht je nu opzoek zijn naar rolgordijnen die verduisteren, kijk dan bij de VELUX Verduisterende rolgordijn en zie wat de kleurmogelijkheden en eigenschappen zijn. VELUX heeft diverse mogelijkheden voor decoratie in een dakraam zoals o.a. ook plissegordijnen en diverse voordeelsets. Kijk gerust eens rond voor de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

 

VELUX Jaloezie PAL handbediend

Product eigenschappen:

  • Optimale daglichtregulering
  • Eenvoudig met een natte doek te reinigen
  • Koorden zijn onzichtbaar in de zij geleiding weggewerkt.
  • Handmatig te bedienen met een handige schuif aan de zijkant.
  • Ideaal voor vochtige ruimtes.

Deze producten zijn niet geschikt voor dakramen type GGU/GPU met een 3-cijferige maatcode ( bijv. GGU 304 )

Bekijk hieronder de ruime kleurkeuze uit de collectie van VELUX Jaloezieën

VELUX Jaloezie PAL handbediend kleur: 7001

Basiskleur 7001 Wit

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Jaloezie PAL handbediend kleur: 7057

7057 Brushed Silver

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Jaloezie PAL handbediend kleur: 7064

7064 Natural

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Jaloezie PAL handbediend kleur: 7063

7063 Mat Grijs

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Jaloezie PAL handbediend kleur: 7065

7065 Taupe

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Jaloezie PAL handbediend kleur: 7062 Mat Zwart

7062 Mat Zwart

klik hier voor diverse maten en prijzen

VELUX Jaloezie PAL badkamer en toilet
VELUX Jaloezie PAL badkamers
VELUX Jaloezie PAL

Tot slot

Wil je graag zelf een VELUX jaloezie plaatsen….dat kan. Bestel dan via onze webshop de juiste maat en kleur en je kunt aan de slag. Wil je graag een jaloezie laten plaatsen, dan ben je bij Dakramennerderland ook aan het juiste adres! Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1