Dakramennederland VELUX Montagepartner van het jaar 2019

VELUX montagepartner 2019

VELUX montagepartner 2019

VELUX montagepartner 2019 is een titel waar wij enorm trots op zijn. De titel Montagepartner van het jaar 2019 in de regio Noord-Oost!


Op basis van een objectieve meting van de volgende criteria;

  • Aantal opdrachten
  • Klanttevredenheid
  • Conversie aanvraag naar opdracht
  • Reactiesnelheid

Vrijdag 13 december was het zover, het VELUX montagepartner event bij VELUX in de Meern. Alle montage partners waren uitgenodigd en VELUX heeft groots uitgepakt. Een grote tent buiten met een hapje en een drankje en bij VELUX zelf binnen waren leuke spellen zoals darten, tafeltennis, poolen enz. te doen, tevens kon elke dame haar nagels laten lakken en een heerlijke massage ondergaan. Een heerlijk verzorgd event dat om 16.00 uur begon. Peter Heerschop presenteerde geweldig met mooie anekdotes en goede grappen. Natuurlijk was daar dan de prijsuitreiking van de montagepartner van het jaar 2019, opgedeeld in 4 delen van het land. Wij van Dakramenneder zijn super trots dat wij de winnaar zijn van de regio Noord Oost Nederland. Dit is een zeer mooie waardering voor het harde werken en een mooie beloning. Wij van Dakramennederland mogen dan ook een geheel verzorgde trip maken naar de VELUX fabriek in Denemarken.

Wij hebben heel erg genoten van dit mooie evenement en nogmaals enorm trots op de titel VELUX Montagepartner van het jaar 2019 in de regio Noord-Oost!

Dakramennederland

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1