VELUX Onderhoudsarme dakramen onderhoudsvriendelijk

VELUX Onderhoudsarme dakramen zijn onderhoudsvriendelijk hebben een kern van PEFC-gecertificeerd hout met een witte, vochtbestendige afwerklaag (polyurethaan). Daardoor is deze heel geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Juist voor dakramen op hoogte is de kunststof versie van VELUX dakramen een ideale oplossing. VELUX dakramen voor meer daglicht en ventilatie op elke zolder.

De onderhoudsarme dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie. Rolluiken van VELUX zorgen voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte en zorgen voor een gezond klimaat in elk huis.

Deze dakramen zijn in meerdere types mogelijk, zoals tuimeldakramen, uitzettuimel dakramen, balkonvensters en vluchtvensters. Tevens zijn er vele mogelijkheden in glassoorten en bedieningsmogelijkheden.

Bekijk de foto’s van onze projecten, en bekijk zelf dat er vele mogelijkheden en oplossingen zijn.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

GGU VELUX onderhoudsarm tuimeldakraam buitenaanzicht
VELUX onderhoudsarme dakramen GGU

VELUX kunststof GGU tuimeldakramen

klik hier voor meer informatie

VELUX GGU elektrisch dakraam

VELUX kunststof GGU tuimeldakramen Elektrisch

klik hier voor meer informatie

VELUX GGU elektrisch dakraam

VELUX kunststof GGU tuimeldakramen Zonne-energie

klik hier voor meer informatie

GPU VELUX uitzet venster

VELUX kunststof GPU Uitzettuimeldakramen

klik hier voor meer informatie

GPU Elektrisch VELUX uitzettuimel venster

VELUX kunststof GPU Uitzettuimel venster elektrisch NIEUW

klik hier voor meer informatie

GTU VELUX kunststof Vluchtvenster

VELUX kunststof GTU Vluchtvenster

klik hier voor meer informatie

Het VELUX kunststof dakraam

Heeft meerdere mogelijkheden in beglazing hierdoor biedt elk dakraam een uitstekende energiebalans. De kunststof tuimeldakramen van VELUX scharnieren in het midden, waardoor deze voor goede ventilatie kan zorgen en tevens makkelijk schoon te maken zijn door de schoonmaakstand. Een VELUX Kunststof tuimeldakraam is dan ook makkelijk in onderhoud, wat juist heel prettig is als jouw dakraam wat hoger in het dak ligt.
De kunststof dakramen van VELUX zorgen voor meer licht en ventilatie op uw zolder, badkamer of overige ruimte.
Dakramennederland biedt juist de mogelijkheden voor dakramen, dakkapellen, dakserre’s, daglichtsystemen, dakraamgordijnen, verduisterende rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.

VELUX GGU – Kunststof Tuimeldakramen scharnieren bovenin en in het midden waardoor deze voor goede ventilatie kunnen zorgen en tevens makkelijk in onderhoud zijn. De makkelijke bovenhandgreep zorgt voor fijne bediening en een ventilatiestand wat erg belangrijk is voor elke ruimte.

VELUX Tuimeldakraam kantelt in het midden
Elektrisch dakraam met afstandsbediening
VELUX uitzetvenster

6 Goede redenen om VELUX GGU – Kunststof Tuimeldakramen in jouw dak te willen.

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

  • Meer daglicht
  • Ventileren
  • Meer ruimte
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Woongenot
  • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

GGU Kunststof dakramen van VELUX

Je wilt jouw dakraam van VELUX vervangen voor een VELUX GGU -Tuimeldakramen, kan dit?

Is jouw dakraam al wat ouder en ben je bang voor lekkage? Elk dakvenster is te vervangen door een VELUX dakvenster. Wel is het zo dat bij de meeste oude VELUX dakvensters deze 1 op 1 te vervangen zijn door de nieuwste generatie VELUX dakvensters. Het 1 op 1 vervangen van de dakvensters zorgt er voor dat de afwerking vaak behouden kan blijven, als deze nog goed intact is en dit door jou gewenst is. Dit komt doordat de renovatie gootstukken aansluiten op de huidige afwerking, aangezien de binnen afwerking nog goed intact is en dit weinig te leiden heeft, is dit een uitstekende oplossing die de extra kosten voor de afweking voorkomt.

Er zijn een paar uitzonderingen in oude VELUX maten waarbij het nieuwe dakvenster niet aansluit op de afwerking waardoor er dan nieuwe afwerking gemaakt moet worden.

Wil je graag weten of jouw VELUX dakvenster 1 op 1 vervangen kan worden? Stuur ons dan een mail met alle gegevens en het typeplaatje van jouw oude dakvenster, dan zorgen wij voor een juist advies en een duidelijk antwoord.

Tot slot

Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen Bekijk de webshop

UA-64351266-1