VELUX Zutphen

VELUX Zutphen: Dakramennederland is in Zutphen uw monteur en vakman voor al uw VELUX dakramen, horren, rolluiken, verduisterende rolgordijnen, jaloezieën. Voor alles op het gebied van VELUX dakramen plaatsen in de omgeving van Zutphen, dan zit u bij Dakramennederland goed. Bij ons staan de meeste maten en producten vermeldt tevens bieden wij vele mogelijkheden voor dakramen, dakkapellen, dakkoepels, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.
Voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder daarbij zorgen de dakramen van VELUX in Zutphen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.

Wilt u een dakraam vervangen? Dan bieden wij van Dakramennederland u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Kijk eens rond op onze site voordat u uw zolder gaat verbouwen, want wij staan voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.

veluxlogo

Wij zijn werkzaam in en rondom:

Zutphen – Deventer – Apeldoorn- Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland – Overijssel – en Geheel Nederland. Kwaliteit van dakramen en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland daardoor kunt er zeker van zijn dat uw dakraam vakkundig gemonteerd wordt en alles netjes afgewerkt en opgeruimd achter gelaten wordt.
Dakramennederland geeft 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.

Roto Top-Tuimelraam dakramennederland.nl . Martin de Beus Bouw en Verbouw

Dakraam VELUX:

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld . VELUX levert kwaliteit met een lange levensduur en ook de isolatiewaarde vindt VELUX erg belangrijk. Dakramennederland levert VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies altijd voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn daarnaast vele mogelijkheden in soorten en maten, maar ook in raamdecoratie.

Dakramennederland is een erkend aannemer/verwerker van VELUX en dus door VELUX getrainde professional daardoor leveren en plaatsen wij alles op het gebied van VELUX. Wij kunnen u zowel adviseren als het project voor u uitvoeren.

Mogelijkheden in VELUX Glas types:

VELUX Glassoort Omschrijving
–70-glas Comfort: Standaard met alle premium eigenschappen Veiligheidsbeglazing, een gelamineerde binnenruit voorkomt dat glasscherven loskomen in geval van glasbreuk. HR++ Regen geluid reducerend
–68-glas Extra comfort: 3-laagse veiligheids beglazing, regen geluid reducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++(voor de tuimeldakramen)
–66-glas Top Comfort: 3-laagse veiligheids beglazing regen geluid reducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++
–70Q-glas Extra Veiligheid: Inbraakwerend Politiekeurmerk Veilig Wonen, 2 laagse veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)
–69-glas Warmtewering: 3-laagse beglazing, houdt de zonnewarmte buiten. Hoge thermische isolatie, veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)
–62-glas Geluidsreductie en Comfort: Extra geluidsisolerende veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen

U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

Dakramennederland…..Als u zeker wilt weten dat het goed is!

Zo krijgt u altijd een betrouwbare offerte, een deskundig advies en juiste en correcte installatie.
Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Offerte prijzen plaatsing dakraam p.st. zijn inclusief:

 • Dakraam
 • Gootstuk voor pannendak
 • Waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval
 • Montage
 • BTW

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tot 15km geen reiskosten. Buiten 15km € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient u als klant zelf te verzorgen.
Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
Elektra, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

6 Goede redenen om een dakraam in uw dak te willen.

De vraag of u een VELUX dakraam op uw zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenkt u zich eens wat het in uw woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor u op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor uw woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

Bent u er al van overtuigd dat u de juiste keuze maakt of heeft u nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als u goed en vakkundig advies nodig heeft.

Dakramennederland
Dakramennederlandshop

K.v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
0575-542983 / 06-42812803

Showroom op afspraak:
Enkweg 1B
7251EV Vorden

UA-64351266-1