Veluxraamprijs

VELUXraamprijs vallen vaak vele mogelijkheden onder zoals: VELUX dakramen, horren, rolluiken, verduisterende rolgordijnen, jaloezieën.
Voor alles op het gebied van VELUX dakramen of producten plaatsen zit u op deze site goed. Wij zijn specialist op het gebied van dakramen, dus zoekt u een juiste monteur voor dakramen dan zit u bij Dakramennederland goed. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en komen onze afspraken na.

VELUX dakramen

Een VELUX raamprijs voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder. De dakvensters van VELUX zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte. VELUX biedt mogelijkheden voor dakramen, dakkapellen, dakkapelserres, dakkoepels, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie. Wilt u een juist een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist kunnen uw dakraam vervangen en er zo voor zorgen dat u alleen het onderhoud maar hoeft te doen. Kijk eens rond voordat u uw zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte.

veluxlogo

Dakraam van VELUX

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en vraagt kwaliteit van zijn monteurs. VELUX levert alleen maar kwaliteit die een lange levensduur hebben.Tevens vindt VELUX de isolatiewaarde erg belangrijk. Wij leveren VELUX dakvensters in kunststof en in houten versies en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

De glassoorten van VELUX zorgen er voor dat er voor ieder wat wils is en dat u een passend advies krijgt in uw eigen situatie.

VELUX Glassoort Omschrijving
–70-glas Comfort: Standaard met alle premium eigenschappen Veiligheidsbeglazing, een gelamineerde binnenruit voorkomt dat glasscherven loskomen in geval van glasbreuk. HR++ Regen geluid reducerend
–68-glas Extra comfort: 3-laagse veiligheids beglazing, regen geluid reducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++(voor de tuimeldakramen)
–66-glas Top Comfort: 3-laagse veiligheids beglazing regen geluid reducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++
–70Q-glas Extra Veiligheid: Inbraakwerend Politiekeurmerk Veilig Wonen, 2 laagse veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)
–69-glas Warmtewering: 3-laagse beglazing, houdt de zonnewarmte buiten. Hoge thermische isolatie, veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)
–62-glas Geluidsreductie en Comfort: Extra geluidsisolerende veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen

VELUX Montagepartner

Bij een VELUX montagepartner krijgt u altijd een betrouwbare offerte, een deskundig advies, juiste en correcte installatie. Uw VELUXraamprijs krijgt u bij ons. Indien gewenst kunt u na ontvangst van uw offerte, deze ook nog op product juistheid door VELUX laten controleren. Neem dan contact op met VELUX. Zo werkt Proflink voor u en de professional.Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Offerte prijzen plaatsing dakraam p.st. zijn inclusief:

 • Dakraam
 • Gootstuk voor pannendak
 • Waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval
 • Montage
 • BTW

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tot 15km geen reiskosten. Buiten 15km € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient u als klant zelf te verzorgen.
Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
Elektre, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

6 Goede redenen om een dakraam in uw dak te willen.

De vraag of u een VELUX dakraam op uw zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenkt u zich eens wat het in uw woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor u op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor uw woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen. Dakraam plaatsen. Dakramen nieuw plaatsen of vervangen. dakramen specialist Martin de Beus van Dakramennederland is montagepartner van VELUX, Fakro en Roto

U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Bent u er al van overtuigd dat u de juiste keuze maakt of heeft u nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als u goed en vakkundig advies nodig heeft.

Dakramennederland uw VELUX montagepartner:

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.
Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.
De voordelen van een montagepartner van VELUX:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • U kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in uw woning
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB

De VELUX dakraamdecoratiemogelijkheden staan op onze webshop vermeldt.
Heeft u vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag.

Tot slot

Wilt u een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen en decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet u na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of u de juiste keuze maakt of heeft u nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Dakramennederland, altijd een goed en vakkundig advies!

Showroom op afspraak:
Dakramennederland
Enkweg 1B
7251EV Vorden

Dakramennederland.nl
Familie de Beus
K.v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
0642812803 / 0575542983
info@dakramennederland.nl

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1