Vervangen Velux Dakraam

Een Velux dakraam vervangen; laat dat maar aan de specialist over! Velux dakramen zorgen voor meer daglicht én ventilatie op uw zolder. Beide belangrijke aspecten voor het creëren van een prettige leefomgeving. Een bedompte, donkere ruimte is niet prettig om in te verblijven, met een Velux dakraam heeft u hier geen last van. De dakvenster van dit merk zorgen voor optimaal comfort op bijvoorbeeld de zolder, maar ook in uw badkamer of andere ruimte. Is uw dakraam echter broodnodig aan vervangen toe? Nu kunt u zelf een dakraam vervangen, maar wij van Dakramennederland adviseren u dit toch echt aan de professional over te laten. Voor een Velux dakraam vervangen staan wij graag voor u klaar. Het merk Velux biedt diverse mogelijkheden voor dakramen en benodigdheden, denk aan dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere decoraties. Wij beschikken over alle producten. Als dakramenspecialist bieden wij u de juiste maten en prijzen aan en weten we u van deskundig en professioneel advies te voorzien. Is uw vraag bijvoorbeeld ‘ik wil een dakraam vervangen, in welke maat moet dit?’. Dan kunnen wij u dit vertellen! Kijk eens rond op onze webshop voor u uw zolder gaat verbouwen. Wij beschikken over diverse goede en betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte!

veluxlogo

Wij zijn werkzaam in en rondom

Zutphen – Deventer – Apeldoorn- Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland – Overijssel – Geheel Nederland. Kwaliteit van dakramen en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland. U kunt er zeker van zijn dat uw dakraam vakkundig gemonteerd wordt en alles netjes afgewerkt en opgeruimd achterlaat. 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.

Roto Top-Tuimelraam dakramennederland.nl . Martin de Beus Bouw en Verbouw

Kijk voor informatie, maten en prijzen van dakramen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken, verduisterende rolgordijnen eens rustig rond op onze site.

Uw Velux dakraam vervangen

Uw Velux dakraam vervangen is onze passie! Een dakraam laten vervangen is geen eenvoudige klus voor een amateur, dit kunt u het best aan de specialist overlaten. Wij zijn zo’n specialist. Bent u benieuwd of wij ook in uw stad een Velux dakraam kunnen vervangen? Dakramenspecialist is onder meer werkzaam in en rondom Zutphen – Deventer – Apeldoorn – Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland en Overijssel. Maar ook in andere delen van Nederland komen wij graag uw Velux raam eruit halen! Bij ons staan de kwaliteit van onze dakramen en van onze service hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van op aan dat wij uw dakraam vakkundig monteren en dat wij alles netjes afgewerkt én opgeruimd afleveren. Zo brengen wij ook het vuil voor u weg. Maar daar stopt het niet! Want u krijgt van ons ook nog eens 10 jaar garantie op de montage van alle te vervangen dakramen of de door ons geplaatste dakramen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor Velux dakraam decoratie

.

Wij zijn erkend aannemer/verwerker van VELUX en dus door VELUX getrainde professional.

Wij komen uw Velux dakraam vervangen

Het merk Velux is geliefd! Het is dan ook het meest verkochte dakramenmerk ter wereld. Dit maakt dat Velux niet heel goedkoop is. Maar daar krijgt u wel veel voor terug! Zo bestaat dit merk uit echte kwaliteit en een lange levensduur. Tevens beschikt een Velux dakraam over een hoge isolatiewaarde. Bij Dakramennederland kunt u een Velux dakraam vervangen in de kunststof variant of kies bijvoorbeeld voor Velux houten dakramen. De kunststof variant kenmerken zich doordat het Velux onderhoudsarme dakramen zijn; ideaal wanneer u een drukbezet leven heeft! Bij ons kan dit wél voor een aantrekkelijke prijs! Tevens beschikken wij over vele mogelijkheden in maten en raamdecoraties. Denk aan;

 • Glas type: -50 : HR++ beglazing Energiebalans
 • Glas type: -70: HR++ veiligheidsbeglazing
 • Glas type: -60: HR++ Regengeluidsreducerende beglazing
 • Glas type: -70: HR++ Politiekeurmerk Veilig Wonen (bij GGLQ)

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen

VELUX Montagepartner:

Een betrouwbare offerte en een deskundig advies

Zo krijgt u een betrouwbare offerte, een deskundig advies en juiste en correcte installatie. Indien gewenst kunt u na ontvangst van uw offerte, deze ook nog op product juistheid door VELUX laten controleren. Neem dan contact op met VELUX. Zo werkt Proflink voor u en de professional.Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen.

Dakramennederland levert én plaatst graag alles voor u rondom de Velux dakramen. Dit komt doordat wij een erkende aannemer / verwerker van dit merk zijn en een door Velux getrainde professional. Wij geven u dan ook graag advies over een dakraam laten vervangen, maar we kunnen het project ook voor u uitvoeren.

Prijzen zijn incl.:

 • Dakvenster
 • Gootstuk voor pannen dak en waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval.
 • Montage
 • BTW

Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij 40ct p.km. aan reiskosten.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen.
Wij gaan er vanuit dat u de vloer, trap en evt. meubels zelf zult afdekken.
Geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen.
Geen kosten opgenomen voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding.

De prijzen voor deze accessoires gelden in combinatie met plaatsing van een dakvenster( de plaatsing is dan gratis, accessoire zelf niet). Voor het los plaatsen van een accessoire rekenen wij € 25,00 per accessoire binnen een straal van 15 km vanaf Zutphen. Buiten deze straal rekenen wij € 0,40 p.km extra.

Vraag hier een Gratis en Vrijblijvende OFFERTE

bus visitekaartje-achter

Tijd voor een nieuw Velux dakraam?

Klinkt een Velux dakraam vervangen in Zutphen door Dakramennederland u als een goed idee? Wij staan van harte voor u klaar. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij komen graag gratis bij u langs om deze voor u op te stellen. Heeft u nog vragen voor ons, bijvoorbeeld rondom de Velux dakraam vervangen kosten? Schroom dan niet om contact op te nemen door ons te bellen of te mailen voor advies of om informatie in te winnen over onze werkzaamheden. Wij helpen u van harte verder!

DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

 

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1