Een VELUX dakraam vervangen

Laat dat maar aan de dakramenspecialist over!
VELUX dakramen zorgen voor meer daglicht én ventilatie op uw zolder. Beide belangrijke aspecten voor het creëren van een prettige leefomgeving. Een donkere ruimte is niet prettig om in te verblijven, met een VELUX dakraam heeft u hier geen last van.

Nu kunt u zelf een dakraam vervangen, maar wij van Dakramennederland adviseren u dit toch echt aan de professional over te laten. Voor een VELUX dakraam vervangen staan wij graag voor u klaar. Het merk VELUX biedt diverse mogelijkheden voor dakramen en benodigdheden, denk aan dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere decoraties.

Wij van Dakramennederland beschikken over alle producten. Als dakramenspecialist bieden wij u de juiste maten en prijzen aan en weten we u van deskundig en professioneel advies te voorzien. Is uw vraag bijvoorbeeld ‘ik wil een dakraam vervangen, in welke maat moet dit?’. Dan kunnen wij u dit vertellen! Kijk eens rond op onze webshop voor u uw zolder gaat verbouwen. Wij beschikken over diverse goede en betaalbare oplossingen voor meer daglicht en ruimte!

veluxlogo

Uw VELUX dakraam vervangen

Uw VELUX dakraam vervangen is onze passie! Een dakraam laten vervangen is geen eenvoudige klus voor een amateur, dit kunt u het best aan de specialist overlaten. Wij zijn zo’n specialist. Bent u benieuwd of wij ook in uw stad een VELUX dakraam kunnen vervangen? Dakramenspecialist is onder meer werkzaam in en rondom Zutphen – Deventer – Apeldoorn – Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland en Overijssel. Maar ook in andere delen van Nederland komen wij graag uw VELUX raam eruit halen n een mooi nieuw dakraam plaatsen!

Bij ons staan de kwaliteit van onze dakramen en van onze service hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van op aan dat wij uw dakraam vakkundig monteren en dat wij alles netjes afgewerkt én opgeruimd afleveren. Zo brengen wij ook het vuil voor u weg. Maar daar stopt het niet! Want u krijgt van ons ook nog eens 10 jaar garantie op de montage van alle te vervangen dakramen of de door ons geplaatste dakramen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor VELUX dakraam decoratie

Wij zijn erkend aannemer/verwerker van VELUX en dus door VELUX getrainde professional.

Wij komen uw VELUX dakraam vervangen

Het merk VELUX is geliefd! Het is dan ook het meest verkochte dakramenmerk ter wereld. Dit maakt dat VELUX niet heel goedkoop is. Maar daar krijgt u wel veel voor terug! Zo bestaat dit merk uit echte kwaliteit en een lange levensduur. Tevens beschikt een VELUX dakraam over een hoge isolatiewaarde.

Bij Dakramennederland kunt u een VELUX dakraam vervangen in de kunststof variant of kies bijvoorbeeld voor VELUX houten dakramen. De kunststof variant kenmerken zich doordat het VELUX onderhoudsarme dakramen zijn; ideaal wanneer u een drukbezet leven heeft! Bij ons kan dit wél voor een aantrekkelijke prijs! Tevens beschikken wij over vele mogelijkheden in maten en raamdecoraties. Denk aan;

 

VELUX Glassoort Omschrijving
–70-glas Comfort: Standaard met alle premium eigenschappen Veiligheidsbeglazing, een gelamineerde binnenruit voorkomt dat glasscherven loskomen in geval van glasbreuk. HR++ Regen geluid reducerend
–68-glas Extra comfort: 3-laagse veiligheids beglazing, regen geluid reducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++(voor de tuimeldakramen)
–66-glas Top Comfort: 3-laagse veiligheids beglazing regen geluid reducerend. Demping van het contactgeluid van regen en hagel op het dakraam. HR++
–70Q-glas Extra Veiligheid: Inbraakwerend Politiekeurmerk Veilig Wonen, 2 laagse veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)
–69-glas Warmtewering: 3-laagse beglazing, houdt de zonnewarmte buiten. Hoge thermische isolatie, veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)
–62-glas Geluidsreductie en Comfort: Extra geluidsisolerende veiligheids beglazing HR++ (voor de tuimeldakramen)

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen

VELUX Montagepartner:

Een betrouwbare offerte en een deskundig advies

Zo krijgt u een betrouwbare offerte, een deskundig advies en juiste en correcte installatie. Indien gewenst kunt u na ontvangst van uw offerte, deze ook nog op product juistheid door VELUX laten controleren. Neem dan contact op met VELUX. Zo werkt Proflink voor u en de professional. Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen.

Dakramennederland levert én plaatst graag alles voor u rondom de VELUX dakramen. Dit komt doordat wij een erkende aannemer / verwerker van dit merk zijn en een door VELUX getrainde professional. Wij geven u dan ook graag advies over een dakraam laten vervangen, maar we kunnen het project ook voor u uitvoeren.

Offerte prijzen plaatsing dakraam p.st. zijn inclusief:

 • Dakraam
 • Gootstuk voor pannendak
 • Waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval
 • Montage
 • BTW

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tot 15km geen reiskosten. Buiten 15km € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient u als klant zelf te verzorgen.
Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
Elektre, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

6 Goede redenen om een dakraam in uw dak te willen.

De vraag of u een VELUX dakraam op uw zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenkt u zich eens wat het in uw woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor u op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor uw woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen. Dakraam plaatsen. Dakramen nieuw plaatsen of vervangen. dakramen specialist Martin de Beus van Dakramennederland is montagepartner van VELUX, Fakro en Roto

U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Bent u er al van overtuigd dat u de juiste keuze maakt of heeft u nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als u goed en vakkundig advies nodig heeft.

 visitekaartje-achter

Tijd voor een nieuw VELUX dakraam?

Klinkt een VELUX dakraam vervangen in Zutphen door Dakramennederland u als een goed idee? Wij staan van harte voor u klaar. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan! Heeft u nog vragen voor ons, bijvoorbeeld rondom de VELUX dakraam vervangen kosten? Schroom dan niet om contact op te nemen door ons te bellen of te mailen voor advies of om informatie in te winnen over onze werkzaamheden. Wij helpen u van harte verder!

Bent u er al van overtuigd dat u de juiste keuze maakt of heeft u nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als u goed en vakkundig advies nodig heeft.

Dakramennederland
Dakramennederlandshop

K.v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
0575-542983 / 06-42812803

Showroom op afspraak:
Enkweg 1B
7251EV Vorden

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1