Waarom een dakraam op uw zolder?

Waarom een dakraam op uw zolder?

Wanneer u aan dakramen denkt, denkt men vaak gelijk aan VELUX.
VELUX Dakramen en decoratie zijn van goede kwaliteit en VELUX is een betrouwbaar merk.
VELUX geeft 3 jaar garantie op decoratie en 10 jaar op de dakramen.
Wilt u een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied.

De vraag of… en waarom… u een dakraam op uw zolder zou willen, daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenkt u zich eens wat het in uw woning zou kunnen betekenen.

  • Uw woning zal in waarde stijgen en voor een eventuele verkoop een enorm positief verkoopargument zijn. Een zolder wordt i.p.v. een zolder dan, door een dakraam, een slaapkamer. Voor een vaak niet al te grote investering creëert u flinke meerwaarde van uw eigen woning. Een niet benoemde ruimte, wordt dan een benoemde ruimte.
  • Goede ventilatie door een makkelijk te bedienen dakraam is essentieel voor elke woning.
  • Het grootste deel van de Nederlandse bevolking is zich er niet van bewust dat binnenlucht tot wel vijf keer meer vervuild kan zijn dan de buitenlucht. Hierdoor is ventileren erg belangrijk. Tegenwoordig zijn de huizen erg goed geïsoleerd, dit bespaart energie, maar schaadt ook de kwaliteit van de binnenlucht. Dakramen kunnen daarin zeker een positief effect hebben en voor een betere gezondheid zorgen.
  • Enorme lichtinval, uw donkere zolder wordt ineens een overzichtelijk kamer waarmee u met daglicht-zonlicht vaak een mooie ruimte kunt maken.
  • Circulatie, door het openen van uw dakraam krijgt u in huis veel meer circulatie van de lucht, wat bewezen beter is voor uw gezondheid.

Waarom juist via Dakramennederland een dakraam op uw zolder?

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dakramen en dakraamdecoratie. U kunt bij ons terecht voor Dakramen, Dakserre’s, VELUX dakkapellen, baskapellen, dakraamdecoratie, verduisterende rolgordijnen, horren, buitenzonwering, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, veiligheidssloten, bedieningssystemen, onderhoudspakketten  maar ook voor verdere accessoires voor dakramen.
velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen. Dakraam plaatsen. Dakramen nieuw plaatsen of vervangen. dakramen specialist Martin de Beus van Dakramennederland is montagepartner van VELUX, Fakro en Roto

Behalve dat wij vakkundig dakramen en dakraamdecoratie plaatsen besteden wij ook veel aandacht aan adviseren. Zo kijken wij eerst naar de bouwkundige constructie van het dak en de afmetingen. Door dan te kiezen voor een groot of wat kleiner dakraam en de mogelijkheden hiervan krijg u het juiste advies voor uw eigen situatie.

De beste reclame is nog steeds goed advies, je afspraken nakomen, service bieden en een goed stuk werk af te leveren. U laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.

Dakramennederland.nl
0642812803 / 0575542983
info@dakramennederland.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1