Waarom een VELUX dakraam via Dakramennederland?

Waarom een VELUX dakraam via Dakramennederland?

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dakramen en dakraamdecoratie. U kunt bij ons terecht voor VELUX Dakramen, VELUX Dakserre’s, VELUX dakkapellen, baskapellen, VELUX dakraamdecoratie, verduisterende rolgordijnen, horren, buitenzonwering, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, veiligheidssloten, bedieningssystemen, onderhoudspakketten  maar ook voor verdere accessoires voor dakramen.

VELUX decoratie is van goede kwaliteit van een betrouwbaar merk en VELUX geeft 3 jaar garantie op decoratie en 10 jaar op de dakramen.
Wilt u een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied.

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen. Dakraam plaatsen. Dakramen nieuw plaatsen of vervangen. dakramen specialist Martin de Beus van Dakramennederland is montagepartner van VELUX, Fakro en Roto

U kunt kijken bij de VELUX certificaten die aanwezig zijn, tevens zijn wij in het bezit van VCA VOL certificaat:

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Waarom?
U als opdrachtgever wil dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen wij als Dakramennederland voldoen.

Wat houdt VOL-VCA in?
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

 

Dakraam aanschaffen? Kies dan voor VELUX via Dakramennederland!!

Want wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX.

VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben ze al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak.

Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze in soorten en maten dakramen, maar ook heeft ik keuze in glassoorten:
Glassoort 2050    = Energiebalans (Standaard uitvoering)
Glassoort 2070    = Veiligheidsbeglazing
Glassoort 2060    = Regen geluid reducerend
Glassoort 2066    = Triple beglazing
Glassoort 2070Q = Politiekeurmerk Veilig Wonen

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.

Dakramennederland.nl 0642812803 / 0575542983 l info@dakramennederland.nl

Voor alle VELUX dakraamdecoratie kunt eens kijken op onze webshop www.dakramennederlandshop.nl

Webshop Dakramennederland

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1