VELUX dakkapel met dakraamdecoratie

Waarom verduisterende rolgordijnen van VELUX?

Waarom verduisterende rolgordijnen van VELUX?


VELUX is al een heel aantal jaren de koploper in alles op het gebied van dakramen en dakraamdecoratie. De meeste mensen zien VELUX als HET dakramenmerk. Dit is ook wel terecht. VELUX geeft goede garanties en is altijd bereikbaar voor vragen en/of onduidelijkheden. VELUX weet vaak de juiste oplossingen en mogelijkheden te vinden in korte tijd.

VELUX Verduisterend Rolgordijn DKL

VELUX verduisterende rolgordijnen zorgen voor totale verduistering, op ieder gewenst moment van de dag. Alle details zijn tot in de perfectie uitgewerkt om alle daglicht te blokkeren. De reflecterende coating aan de achterzijde zorgt bovendien voor een betere isolatie.
De meest complete oplossing voor totale comfort creëert u met een verduisterend rolgordijn plus plissé. Volledige controle over daglicht- overdag en s’nachts.
 
Verbetert de isolatie van het dakraam met wel 19%. 
Handmatig, elektrisch of bedienbaar op zonne-energie.
Ideaal te combineren met een buitenzonwering om warmte buiten te houden.

Voor elektrisch bediende accessoires geldt: Bij montage op een handbediend VELUX dakraam heeft u een bedieningssysteem KUX 110 nodig. De elektrisch aangestuurde DML wordt geleverd exclusief bediening, bestel daarvoor een bedieningseenheid KUX 110, deze staan onder accessoires vermeldt.

De verduisteringsgordijnen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen;

  • DKL – Verduisterend rolgordijn
  • DFD – Verduisterend rolgordijn gecombineerd met een lichtdoorlatend plisségordijn
  • FOP – Verduisterend rolgordijn gecombineerd met een verduisterend plisségordijn (voordeelset)
  • DOP – Verduisterend rolgordijn gecombineerd met een handbediende buitenzonwering (voordeelset)
  • DSL – Verduisterend rolgordijn op zonne-energie (inclusief handzender)
  • DML – Verduisterend rolgordijn dat elektrisch wordt bediend (soms zijn aparte besturingsystemen nodig, neem contact met ons op)

Voor polyurethaan dakramentype GGU en GPU met 3 cijferige maatcode (bijv.GGU 304), geleverd voor 2001, is alleen een handbediend verduisterend rolgordijn type DKU beschikbaar in de kleuren 1100, 1085, 1025. De prijzen zijn gelijk aan de reguliere DKL, maar gebruik de 3-cijferige maatcode.

VELUX heeft een super mooie Disney collectie waarbij vele bekende figuren aan bod komen bij de verduisterende rolgordijnen.

Een magische sfeer in de kinderkamer door de leuke design verduisterende rolgordijnen zoals Winnie the Pooh en vrienden, Winnie the Pooh paardenbloem, Slapende Winnie the Pooh, Cars Racecircuit, Cars Filmstrip, Cars Maan, Frozen Anna en Elsa, Frozen Olaf, Frozen Noorderlicht, Star Wars Darth Vader,Star Wars the Death star, Star Wars Kylo Ren, Star Wars Robots. Maar juist ook enorm leuke andere kinder designs zoals heteluchtballonnen, groene sterren, roze sterren, heelal, wolken, raceauto’s, vliegers, mobiel en wegennet. Deze collectie kan uiteraard wijzigen in de loop van de tijd.

Bekijk de mooie Disney droomcollectie op onze webshop.

Een greep uit de leuke Disneycollectie:

Disney Frozen Anna en Elsa

Disney Cars Racecircuit

Star Wars de Death Star

Waar kunt u de maat van uw dakraam vinden?

Tuimel het VELUX dakraam zover open zodat u tegen de bovenzijde van het draaiende gedeelte aan kijkt, in veel gevallen vind u het typeplaatje op de kopse kant van het draaiende gedeelte achter de ventilatieklep in de linker of rechter bovenhoek.

De typeplaatjes kunnen er verschillend uitzien, afhankelijk van de leeftijd (generatie) van uw dakraam. U kunt hier vinden welk typeplaatje overeenkomt met het plaatje op uw dakraam. Om een juiste maat te selecteren heeft u altijd de codering nodig van het dakraam, dit correspondeert ten aller tijde met de codering van het raamdecoratieproduct.

U moet in geen geval het dakraam opmeten. De getoonde maten B x H, zijn de inbouwmaten van het VELUX dakraam en NIET van het raamdecoratieproduct of van het glaselement.

​Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De kleuren op deze site kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren.
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Dakramennederland.nl
Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-64351266-1