Zolderraam

Wil je graag een zolderraam, een nieuw dakraam laten plaatsen of juist een huidige dakraam vervangen? Juist een zolderraam zorgt voor meerwaarde van jouw woning. Door het plaatsen van een dakraam als zolderraam wordt een zolder ineens een benoemde ruimte en is daardoor dan ook meer waard.
Goede kwaliteit dakramen en dakraamdecoratie is hierbij natuurlijk een fijne bijkomstigheid en uiteraard is Dakramennederland hierin jouw juiste partner.

Wij zijn erkende montagepartner van VELUX, ROTO en FAKRO dakramen en leveren en plaatsen deze A-merken op de voorwaarden van de fabrikant.

Je krijgt dan ook meer daglicht en ruimte van een goed zolderraam.
De dakramen van Dakramennederland staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur.

Waarom een zolderraam laten plaatsen?

Het hebben van een dakraam brengt diverse voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel van een zolderraam is het extra daglicht in de woning als gevolg van het dakraam. Daglicht heeft veel invloed op de mens daarbij is de link tussen beschikbaar daglicht in een ruimte en de gezondheid van mensen in die ruimte is inmiddels wel aangetoond. Hoe ver gaat die link eigenlijk? De belangrijkste vier onderzoeksresultaten op een rij:

  • Daglicht heeft een positief effect op de productiviteit van mensen;
  • Daglicht heeft een positieve invloed op de tevredenheid van mensen;
  • Een voortdurend gebrek aan daglicht veroorzaakt gezondheidsproblemen;
  • Mensen die werken in een ruimte waar daglicht ontbreekt, hebben hogere gehaltes aan stresshormoon in het bloed.

Kies voor Dakramenederland als je een zolderraam wenst!

Met Dakramennederland kiest je voor een echte specialist op het gebied van dakramen aangezien al onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur.
Wij bieden u diverse mogelijkheden voor een Zolderraam en kijken hierbij dan ook altijd naar de juiste oplossing. De vele mogelijkheden in dakvensters voor jouw zolderraam zorgen voor een ruimte met daglicht en goede ventilatie.

Wij bieden 5 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen. De A-merken in dakramen zoals ROTO, VELUX en FAKRO maken dat wij deze kwaliteit dan ook kunnen garanderen.
Wij vervangen, leveren en monteren een dakraam in Zutphen, Deventer, Apeldoorn maar ook elders in Gelderland, Overijssel en Nederland.

Dakraamdecoratie

Er zijn vele mogelijkheden voor dakraamdecoratie zoals verduisterende rolgordijnen bijvoorbeeld, deze zorgen voor het reguleren van het daglicht voor als u misschien een nachtdienst heeft gehad.
Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte ook voor een zolder waar het bijvoorbeeld snel warm is.
Rolluiken op hun beurt zorgen voor volledige duisternis overdag.
Een goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte en heb je uiteindelijk wel meer licht op de zolderkamer of de slaapkamer.

Kijk eens rond voordat je de zolder gaat verbouwen op onze site voor goede betaalbare oplossingen en juist voor meer daglicht en ruimte.
buitenzonwering electrisch   Fakro Rolluik  Velux GGU elektrisch

Kijk ook eens op onze webshop bij de VELUX raamdecoratie bijvoorbeeld.

Webshop Dakramennederland

Meer weten over een zolderraam?

Wil je nu meer weten over wat we voor je kunnen betekenen voor wat betreft een zolderraam? Neem dan eens contact met ons op!
Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende dakraam offerte of advies aan bij Dakramennederland, jouw ROTO, VELUX en FAKRO dakramen specialist!
Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen en voor meer informatie kunt je mailen naar info@dakramennederland.nl of bellen naar 0575-542983 of 06-42812803, wij staan je graag te woord.

Of vraag een gratis en vrijblijvende OFFERTE aan voor een zolderraam of juist dakraamdecoratie van ROTO, VELUX en FAKRO .

visitekaartje-achter

Dakramennederland.nl 
Familie de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204 HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl

Showroom op afspraak:
Dakramennederland
Enkweg 1B
7251EV Vorden

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1