Badkamerraam

Wil je een Badkamerraam om zo juist de badkamer beter te kunnen ventileren? Laat dan een dakraam als badkamerraam plaatsen deze zorgen namelijk voor meer daglicht en ventilatie op elke badkamer en geven daarmee meer woongenot.

Badkamers zijn vochtige ruimtes, waarbij je graag goed wilt ventileren en juist zoveel mogelijk alles onderhoudsarm wilt hebben. De kunststof dakramen zijn hiervoor een fijne en goede oplossing.
Bij VELUX onderhoudsarme dakramen zit er een kunststof laagje om een houten kern heen en dat beschermd goed tegen vocht in bijvoorbeeld een badkamer maar heeft wel een massieve kern. De VELUX dakramen kun je dan ook juist in de badkamer altijd op de ventilatiestand zetten waardoor vocht sneller weg kan en ventilatie daardoor optimaal is.
Daarnaast hoef je er alleen een doek langs te halen om dit af te nemen en uiteraard de buitenkant te onderhouden door het vuil uit de goten te halen. Zo kun je jouw badkamerraam goed onderhouden en geniet je volop van de voordelen.

Bedieningsmogelijkheden

Voor een heel aantal dakramen zijn de volgende bedieningsmogelijkheden:

  • Handbediend
  • Elektrisch
  • Zonne-energie


Glassoorten

De dakramen van VELUX, ROTO en FAKRO zijn in meerdere glassoorten mogelijk voor juist een badkamerraam, echter kan het zijn dat niet elke glassoort mogelijk is voor dat type dakraam wat voor jouw het fijnste, gunstigste of beste is. Bekijk hier de glassoorten van VELUX.

Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn.

Zal ik je bellen?