Over ons

Over ons, DakramenNederland

Dakramennederland is inmiddels een aardig begrip geworden in heel Nederland.
In 2006 is ons bedrijf gestart onder Martin de Beus Bouw en Verbouw.
Sinds 2010 zijn wij ons gaan specialiseren in alles wat met dakramen te maken heeft waardoor wij als Dakramennederland en Dakramennederlandshop sinds 2010 verder gegaan zijn en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
Wij hebben alle bijbehorende certificaten in ons bezit en zijn wij montage partner van de bekendste merken op dakramengebied: VELUX, ROTO en FAKRO .
Sinds 2019 hebben wij ons bedrijf omgezet naar V.O.F Dakramennederland, hierbij werkzaam zijn: Martin de Beus, Demi de Beus en Marja de Beus-Mekkering. Wij zijn dus echt een familie bedrijf en geven onze klanten dat gevoel ook mee. Tevens geven wij een juist en eerlijk advies voor jouw eigen situatie.

Wij van dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van dakramen, dakkapellen, BASkapellen, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.

 

Voordelen DakramenNederland

  • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.
  • Montage partner van VELUX, ROTO en FAKRO.
  • Altijd een passend advies.
  • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.
  • Geen voorrijkosten tot 15km.
  • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.
  • Offerte zonder verassingen achteraf.

Wij vervangen, leveren en monteren elk dakraam, dakkapel, dakserre, daglicht producten en dakraam decoratie in Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem de stedendriehoek maar ook elders in Gelderland, Overijssel en heel Nederland.

Wil je dus een nieuw dakraam om juist een dakraam vervangen? Dan ben je bij Dakramennederland aan het juiste adres voor uitstekende kwaliteit en altijd een passend advies.

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een mail met uw vragen, dan zullen wij dit zo snel mogelijk oppakken of beantwoorden. Dakramennederland is jouw VELUX, ROTO en FAKRO dakramen specialist!

Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, maar ook alles op het gebied van dakraam decoratie zoals buitenzonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden.

Tot slot

Wil je graag mooie verduisterende rolgordijnen of juist een jaloezie in jouw VELUX dakraam? Kijk dan eens rond in onze webshop zodat je de kleurmogelijkheden ziet die geschikt is voor jouw maat dakraam. Jaloezieen worden vaak gebruikt in badkamers aangezien deze minder vochtgevoelig zijn, maar je wel het zicht van buiten naar binnen kunt belemmeren.

Zal ik je bellen?