Kunststof dakramen onderhoudsarm

Meer lichtinval en een betere luchtcirculatie

Wil je graag een kunststof dakraam op jouw zolder?

Een nieuw kunststof dakraam laten plaatsen of juist uw huidige kleine dakraam vervangen?
Meer daglicht en ruimte op je zolder kun je bereiken met een kunststof zolderraam, of dit nu een tuimel dakraam of een uitzettuimeldakraam zal worden of misschien denk je wel aan een dakkapel, BASkapel of gekoppelde kunststof dakramen. Neem ons mee in jouw wensen voor de zolder en wij geven je altijd een eerlijk, open en juist advies. Voor een kunststof raam of andere daglichtoplossing op je zolder zit je bij Dakramennederland.nl goed!

Waarom een kunststof dakraam laten plaatsen?

Het hebben van een dakraam brengt diverse voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel van een raam op je zolder is het extra daglicht en ruimte in huis, als gevolg van het kunststof dakraam. Een kunststof dakraam is onderhoudsarm en dus makkelijk schoon te houden. Tevens is het een persoonlijke voorkeur of je kunststof dakraam mooier vinden dan een houten afgelakte versie. 
Heb je nu een oude boerderij bijvoorbeeld dan past misschien een houten dakraam wel mooier in het geheel. Zo heeft iedereen zijn eigen ideen en wensen waarbij je dan misschien wel uitkomt op kunststof dakvensters.

Kunststof dakramen

Hebben meerdere mogelijkheden in glassoorten hierdoor biedt elk dakraam een uitstekende energiebalans. De kunststof dakramen zorgen voor goede ventilatie en zijn tevens makkelijk schoon te maken door de schoonmaakstand. Een kunststof dakraam is dan ook makkelijk in onderhoud, wat juist heel prettig is als jouw dakraam bijvoorbeeld wat hoger in het dak ligt.
De kunststof dakramen van zorgen voor meer licht en ventilatie op de zolder, badkamer of overige ruimte. In vochtige ruimtes kun adviseren wij altijd om een kunststof dakvenster te plaatsen, hier heb je dan jaren plezier van.
Dakramennederland biedt juist de mogelijkheden voor dakramen, dakkapellen, dakserre’s, daglichtsystemen, dakraamgordijnen, verduisterende rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.

Kijk dan dus ook gerust even rond op onze website.

Wist je dat daglicht een positieve invloed heeft?

Daglicht heeft echt een positieve werking op jouw humeur daardoor is een dakraam niet alleen fijn voor daglicht maar zeker ook voor je welzijn.

Meer daglicht in jouw huis doet je dan ook goed. Van daglicht is bekend dat dit goed is voor jouw biologische klok, positieve stemming, bevordert de productiviteit en zorgt voor ontspanning.

Dakramennederland uit Zutphen is dakramen montagepartner!

Als dakramenspecialist volgen wij ieder jaar weer de trainingen bij de fabrikanten zelf(zoals VELUX, ROTO en FAKRO). Met als resultaat dat wij ook weer op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Kwaliteit van dakramen en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland. Daardoor kun je er dan ook zeker van zijn dat jouw daglichtoplossingen vakkundig gemonteerd worden en alles netjes afgewerkt en opgeruimd achtergelaten wordt.

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Voordelen Dakramennederland:

 • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen

 • Montage partner van ROTO, VELUX en FAKRO

 • Altijd een passend advies.

 • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.

 • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.

 • Offerte zonder verrassingen achteraf

Tot slot

Heb je nu al een klein beetje een idee wat jouw wensen zijn, vraag dan gerust een offerte aan.
Vaak vragen wij dan nog aanvullende informatie om een juiste inschatting te kunnen maken van de situatie zoals:

 • Zou je het nieuwe dakraam in het hout of juist kunststof wensen?
 • Welke afmetingen heb je in gedachten?
 • Lopen er balken over de zolder? Zo ja....wat is de gemeten afstand tussen de balken?
 • Zou de plaatsing boven een trapgat moeten?
 • Is de plaatsing van binnenuit op stahoogte?
 • Zijn er zonnepanelen aanwezig op het dakdeel waar jouw dakraam zit/komt te zitten?
 • Verder zouden wij graag nog foto's ontvangen van de huidige situatie aan de binnen (van iets verder weg) en buitenzijde (mag gewoon vanuit de tuin), zo kunnen wij de situatie beter inschatten.
Zal ik je bellen?