VELUX dakkapel en dakkapel serre

Meer daglicht en extra ruimte

Meer daglicht en extra ruimte

Meer daglicht en extra ruimte met een VELUX dakkapel of dakkapel serre. Schuin geplaatste ramen laten meer daglicht in een ruimte binnen dan verticaal geplaatste ramen. Bovendien is het mogelijk om het dak te voorzien van dakramen. Hierdoor kan daglicht maximaal de kamer binnenkomen, en kunt u elke vierkante meter optimaal benutten.

De slimme ontwerpen van de VELUX dakkapellen zorgen voor meerder voordelen. Ze combineren namelijk de voordelen van een origineel VELUX dakraam of dakvenster met die van een dakkapel. Bekijk de foto’s van onze projecten, en zie stap voor stap hoe een VELUX dakkapel serre geplaatst word.

Onderhoudsvrij dakkapel

Het standaard aluminium lijstwerk maakt de dakkapel onderhoudsvrij aan de buitenzijde. Ook aan de binnenkant kan gekozen worden voor kunststof dakramen om het onderhoud te minimaliseren. Optioneel kan een VELUX dakkapel ook worden uitgerust met dakramen die voldoen aan het Politiekeurmerk veilig wonen.

Glassoorten van onze dakkapellen

Wij bieden diverse glassoorten bij onze dakkapellen. Dit is bijvoorbeeld energiebalans glas, veiligheidsbeglazing, glas dat regen geluid reducerend is, triple beglazing en glas met het politiekeurmerk veilig wonen. Wij geven je graag advies over het soort glas dat je het beste kunt kiezen voor jouw dakkapel. 

VELUX dakkapel montage

Als dakramenspecialist zijn wij VELUX montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij VELUX. Dus ben je op zoek naar meer daglicht op de zolder, rolgordijn of juist naar een dakkapel! Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij bieden.

Indien je kiest voor een uitzettuimelvenster dan wordt de extra ruimte gemaximaliseerd. Dit komt doordat de dakramen dan volledig naar buiten toe openen. Extra bedieningsgemak en mogelijkheden voor automatische ventilatie kan met elektrische VELUX Integra producten. Dit zorgt voor eer licht in je huis.

Voordelen van onze dakkapellen

  • Mogelijk om in een dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.
  • Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.
  • Beschikbaar in 12 verschillende breedtematen.

Eigenschappen van VELUX dakkapel serre en VELUX dakkapel

VELUX biedt fantastische producten voor meer daglicht in een ruimte. Wij hebben de specificaties van de dakkapellen op een rij gezet:

Een VELUX dakkapel zonder vergunning?

Een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel kan een langdurig en zelfs kostbaar traject zijn. Een VELUX dakkapel of dakserre bespaart veel tijd en geld. Dit traject is namelijk in de meeste situaties niet nodig. De opstand van een VELUX dakkapel steekt namelijk nooit meer dan 60 cm uit het dakoppervlak. Hierdoor vervallen vaak de specifieke vergunningseisen voor een dakkapel. Een VELUX dakkapel of dakkapelserre kan zelfs als tweede dakkapel geplaatst worden, of aan de voorzijde van de woning.  Vraag altijd even in je eigen gemeente na welke eisen en mogelijkheden er zijn in jouw situatie.

Controleer dan ook altijd via www.omgevingsloket.nl of er aanvullende vergunningseisen gelden in uw situatie.

VELUX dakkapel kopen?

Een VELUX product is van goede kwaliteit van een betrouwbaar merk. Als je benieuwd bent naar de VELUX dakkapel prijs, dan kun je een offerte aanvragen.

Wil je een dakraam vervangen? Wij als dakramenspecialist bieden de juiste maten en prijzen voor ieder dakraam en alle decoratie. Je laat toch niet zomaar iemand in uw dak zagen? Kies daarom voor Dakramennederland als specialist voor elke dakkapel.

Tot slot

Raamdecoratie voor jouw dakkapel

Perfect passende VELUX raamdecoratie is bij ons verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en dessins. Zo vindt je altijd de perfecte combinatie met jouw interieur. Denk hierbij aan raamdecoratie zoals:

  • Verduisterende rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Zonwering

Ook buitenzonwering kan worden toegepast om warmte buiten te houden. Tevens leveren wij veiligheidssloten, onderhoudspakketten, bedieningssystemen en overige accessoires.
 

Zal ik je bellen?