VELUX GPU – Elektrische Uitzet tuimeldakramen

Vochtbestendig en onderhoudsarm

VELUX GPU – Elektrische Uitzet tuimeldakramen zijn vochtbestendig, onderhoudsarm en hebben een kern van PEFC-gecertificeerd hout met een polyurethaan beschermlaag, deze dakramen worden standaard met FSC-certificaat geleverd. Daardoor is deze heel geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. De Elektrische uitzet-tuimeldakramen scharniert bovenin uit te zetten en zijn met een afstandsbediening makkelijk te bedienen. Doordat er een tuimelstand op zit, kun je het dakraam makkelijk in de schoonmaakstand zetten en zo je dakraam rustig aan de buitenkant kunt lappen zonder dat je op het dak hoeft te klimmen. Door speciaal isolatiemateriaal wordt een ideale energiebalans gecreëerd.

Het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster is ideaal als het raam binnen handbereik wordt geplaatst. Het raam is eenvoudig te openen tot 45° in elke ruimte, dakhelling of inbouwhoogte. Met de afstandsbediening kun je dan ook makkelijk het dakraam open en dicht doen. Je kunt zelfs meubelen onder het raam plaatsen en het raam toch nog gemakkelijk opendoen. En als je kiest voor VELUX ACTIVE with NETATMO kun je de ruimte automatisch ventileren en geniet je van een gezonder binnenklimaat.

Het GPU uitzettuimelvenster kenmerkt zich door soepele bediening met de onderhandgreep. Deze vochtbestendige en onderhoudsarme VELUX dakramen zijn een perfecte oplossing voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens.

VELUX dakramen worden standaard met FSC ( Forest Stewardship Council) certificaat geleverd. Producten met dit keurmerk komen uit een verantwoord beheerd bos.

 

De GPU elektrische uitzettuimelvensters van VELUX

  • Voor naadloze integratie.
  • Esthetisch strak ontwerp waarin de elektrische onderdelen geïntegreerd zijn.
  • Vooraf gekoppelde wandbediening.
  • Geen tijd meer verspillen aan boren, kabels trekken en configureren van een afstandsbediening.
  • Bescherming tegen de regen door de regensensor die er voor zorgt dat het dakraam automatisch dicht gaat als het regent.
  • Het raam wordt elektrisch bediend maar kan ook handmatig in de tuimelstand, ideaal voor als je het raam wilt schoonmaken.
  • Speciaal ontworpen warmtewering.
  • Vele accessoires mogelijk voor elektrische dakramen.

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft. Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

Tot slot

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag met jouw zolder om hier iets moois van te maken? Neem dan contact met ons op en geef ons jouw ideeën aan.
Laat niet zomaar iemand in jouw dak zagen, maar laat dit doen door een dakvensterspecialist.

Zal ik je bellen?